ΔΩΡΕΑΝ Ημερίδα Φιλολόγων: Καινοτόμες Διδακτικές Προσεγγίσεις στα Νέα Προγράμματα Σπουδών των Φιλολογικών Μαθημάτων

Είσαι φοιτητής, απόφοιτος, διδάσκων Φιλοσοφικής Σχολής;

ΔΩΡΕΑΝ Ημερίδα για τις Καινοτόμες Διδακτικές Προσεγγίσεις στα Νέα Προγράμματα Σπουδών των Φιλολογικών Μαθημάτων

Τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου, καλούν τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας να συμμετάσχουν στις εργασίες μιας ακόμα ημερίδας, την οποία διοργανώνει ο κλάδος φιλολόγων των Εκπαιδευτηρίων. Στόχος της ημερίδας είναι η ανάδειξη της αξιοποίησης των εργαλείων που παρέχει η Τεχνολογία στη διδακτική πράξη καθώς και η σύνδεση των φιλολογικών μαθημάτων με μορφές τέχνης (θέατρο, κινηματογράφος), σύμφωνα με τα Νέα Προγράμματα Σπουδών. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2024, στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων (Ελευθερίου Βενιζέλου 112-114), στο Περιστέρι.


Εισηγητές είναι έγκριτοι συντονιστές εκπαιδευτικού έργου και εκπαιδευτικοί. Οι ομιλητές θα παρουσιάσουν πρακτικές διδακτικές προτάσεις στα φιλολογικά μαθήματα και θα προτείνουν δημιουργικούς τρόπους διδασκαλίας της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας, καθώς και της Ιστορίας. 

Το κόστος της διοργάνωσης επωμίζονται τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου, έτσι ώστε το δικαίωμα συμμετοχής και η είσοδος να είναι ελεύθερα προς όλους. Στο τέλος της ημερίδας θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Πώς να εγγραφείτε στην ημερίδα:

Για επιπλέον πληροφορίες (όχι για τηλεφωνική εγγραφή): Επικοινωνήστε στο 211 500 2300, κυρία Δρακοπούλου Αγγελική (09:00-13:00).

ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024
ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ «ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ»
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΑΥΓΟΥΛΕΑ-ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΥ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 112-114 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΔΩΡΕΑΝ Ημερίδα για τις Καινοτόμες Διδακτικές Προσεγγίσεις στα Νέα Προγράμματα Σπουδών των Φιλολογικών Μαθημάτων


Χορηγός Επικοινωνίας: ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ


Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr