Survivor 2024: Η φοιτήτρια που αφήνει τις σπουδές της και πηγαίνει στον Άγιο Δομίνικο / ΕΙΚΟΝΕΣ

Survivor 2024: Η φοιτήτρια που άφησε τις σπουδές της και πήγε στον Άγιο Δομίνικο / ΕΙΚΟΝΕΣ

Φοιτητική Ζωή: Ανάμεσα στους 20 παίκτες που θα τα δώσουν όλα στις πίστες των αγωνισμάτων του Survivor 2024 ξεχωρίζει η νεότερη «μαχήτρια», φοιτήτρια, Χρύσα Χατζηγεωργίου. 

Το Survivor είναι το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης που επιστρέφει, με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό, την Κυριακή 07 Ιανουαρίου στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.


Έτοιμη να αρχίσει την περιπέτειά της στο Survivor 2024 είναι η φοιτήτρια Χρύσα Χατζηγεωργίου

Η νεαρή φοιτήτρια

Χρύσα Χατζηγεωργίου
Ηλικία: 20 ετών
Ιδιότητα: Φοιτήτρια Ναυτιλιακών και Διοίκησης Επιχειρήσεων

Η Χρύσα Χατζηγεωργίου είναι η νεότερη «μαχήτρια» αφού είναι μόλις 20 ετών και είναι απόλυτα αποφασισμένη να ξεδιπλώσει τόσο τις αγωνιστικές, όσο και τις στρατηγικές της ικανότητες. Η ακαδημαϊκή της κατάρτιση δεν περιορίζεται σε μία αλλά επεκτείνεται σε δύο Σχολές καθώς είναι φοιτήτρια Διοίκησης Επιχειρήσεων και παράλληλα σπουδάζει και Ναυτιλιακά. Η αθλητική της εμπειρία περιλαμβάνει 11 χρόνια ρυθμική ενόργανη και δύο χρόνια στίβο. Δεν της αρέσει να την υποτιμούν και τα δύο σημαντικότερα στοιχεία του χαρακτήρα της είναι η αυτοπεποίθηση, η εμπιστοσύνη στον εαυτό της και το έμφυτο χιούμορ της.

Το επίσημο trailer του ΣΚΑΙ με τους Μαχητές (δείτε το παρακάτω) εκείνη δήλωσε χαρακτηριστικά «Μπορεί να είμαι η μικρότερη στην ηλικία αλλά δεν θα αφήσω κανέναν να με χειραγωγήσει. Θα κάνω τα πάντα για να παραμείνω στο παιχνίδι και να φύγουν πρώτα όλοι οι άλλοι».

Survivor 2024: Η φοιτήτρια που άφησε τις σπουδές της και πήγε στον Άγιο Δομίνικο / ΕΙΚΟΝΕΣ

Survivor 2024 / Trailer – Μαχητές

Η τελευταία της ανάρτηση πριν την αναχώρηση

Ποια ηθοποιός έγινε ξανά φοιτήτρια / "Σπουδάζω, με την κόρη μου διαβάζουμε μαζί στις εξεταστικές"

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr