Φοιτήτρια η κόρη του Ευαγγελάτου και της Τατιάνας / Που σπουδάζει

Φοιτήτρια η κόρη του Ευαγγελάτου και της Τατιάνας / Που σπουδάζει

Η Λυδία Ευαγγελάτου είναι το μικρότερο παιδί της οικογένειας του Νίκου Ευαγγελάτου και της Τατιάνας Στεφανίδου. Από τον Σεπτέμβριο του 2022, η νεαρή ζει μόνιμα στην Αμερική και πιο συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη, κάνοντας μία νέα αρχή στη ζωή της. Family reunion στο Λονδίνο. Ένα Σαββατοκύριακο στο γιορτινό Λονδίνο πέρασαν η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος, οι οποίοι συνάντησαν τα παιδιά τους, Νικόλα και Λυδία, λίγο πριν περάσουν όλοι μαζί τις γιορτές των Χριστουγέννων στην Ελλάδα.

Οι μισθοί στα Πανεπιστήμια / Πόσα παίρνουν Καθηγητές, Λέκτορες, ΕΔΙΠ


Η γνωστή δημοσιογράφος και μητέρα της νέας φοιτήτριας, με ανάρτηση της στο λογαριασμό της στο Instagram είχε δημοσιεύσει τότε σχετική φωτογραφία από την οργάνωση του σπιτιού, αλλά και από το πανεπιστήμιο στο οποίο σπουδάζει η νεαρή Λυδία. Οι φωτογραφίες δείχνουν το New York University (NYU Stern School of Business) στο οποίο φοιτά η Λυδία, καθώς και το υπέροχο σπίτι της το οποίο έχει θέα όλο το Μανχάταν. Μάλιστα στη λεζάντα έγραψε:

Αργίες Πανεπιστημίων 2024 / Όλες οι Αργίες και τα Τριήμερα

ΕΒΕ και στα Ιδιωτικά Πανεπιστήμια;

«Νέα ζωή ψυχή μου @lydiaevangelatou. Το σύμπαν μικρό για να χωρέσει το συναίσθημα. Σε λατρεύω!».

Family reunion στο Λονδίνο

Ένα Σαββατοκύριακο στο γιορτινό Λονδίνο πέρασαν η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος, οι οποίοι συνάντησαν τα παιδιά τους, Νικόλα και Λυδία, λίγο πριν περάσουν όλοι μαζί τις γιορτές των Χριστουγέννων στην Ελλάδα.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής T-live αποκάλυψε το οικογενειακό ταξίδι με ανάρτηση στα social media, χαρακτηρίζοντάς του μάλιστα ως "family reunion" στο Λονδίνο, εκεί όπου ο Νικόλας Ευαγγελάτος ζει μόνιμα και εργάζεται τα τελευταία χρόνια.

Στο Λονδίνο βρέθηκε και η κούκλα Λυδία Ευαγγελάτου η οποία ζει στη Νέα Υόρκη όπου σπουδάζει, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το αντικείμενο που έχει επιλέξει. Η πανέμορφη μελαχρινή νεαρή με τα πολύ μακριά μαλλιά φόρεσε ένα τζάκετ σε μπλε μοβ απόχρωση που είχε γιακάδες από γούνα και το συνδύασε με το τζιν παντελόνι της.

Η Τατιάνα Στεφανίδου δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες με τον σύζυγο της και τα παιδιά τους, γράφοντας στη λεζάντα:

"Family reunion! Τους κάναμε μια μεγάλη ζεστή αγκαλιά και περιμένουμε τώρα τα Χριστούγεννα".

Λίγους μήνες πριν η Στεφανίδου είχε ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη όπου ζει η κόρη της και είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr