Φοιτήτρια έπεσε από πολυκατοικία και σκοτώθηκε! Άλλη φοιτήτρια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με χάπια

Φοιτήτρια έπεσε από πολυκατοικία και σκοτώθηκε / Άλλη φοιτήτρια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με χάπια!

Φοιτητικές Ειδήσεις: Δεν πρόλαβε να συνέλθει από το σοκ η κοινωνία της Πάτρας μετά την αυτοκτονία 23χρονης φοιτήτριας στα Ψηλά Αλώνια, πέφτοντας από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας, ένα δεύτερο περιστατικό ήρθε να παγώσει και πάλι την πόλη.

Η 23χρονη φοιτήτρια Α.Μ. βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας όπου διέμενε και στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός της.


Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι γειτονιάς στην Πάτρα από τον τραγικό θάνατο νεαρής γυναίκας που φέρεται να έπεσε από τον 5ο όροφο πολυκατοιίας.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην οδό Χαραλάμπη και Καρατζά στα Ψηλά Αλωνια.

Έρευνα της Αστυνομίας

Η φοιτήτρια άφησε την τελευταία της πνοή κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο. Η Αστυνομία διενεργεί προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος.

Όλα δείχνουν ότι η νεαρή γυναίκα έβαλε τέλος στη ζωή της πέφτοντας στο κενό χωρίς για την ώρα να αποκλείεται και ενδεχόμενο του ατυχήματος ενώ δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο στοιχείο που να οδηγεί στο ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Άλλη φοιτήτρια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με χάπια

Ένα δεύτερο περιστατικό «πάγωσε» την κοινωνία της Πάτρας, με μία φοιτήτρια που αποπειράθηκε να βάλει τέλος στην ζωή της, καταναλώνοντας μεγάλη ποσότητα χαπιών. Σύμφωνα με το tempo24, η απόπειρα αυτοκτονίας της νεαρής κοπέλας έγινε αμέσως αντιληπτή από το περιβάλλον της, οπότε και ειδοποιήθηκε η Άμεση Δράση.

Άτομο από το περιβάλλον της νεαρή κοπέλας κατάλαβε την πράξη της και ειδοποίησε άμεσα την Αστυνομία, η οποία μέσα σε λίγα λεπτά έσπευσε στο διαμέρισμα. Λίγα λεπτά αργότερα η νεαρή φοιτήτρια μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.

Ευτυχώς η έγκαιρη επέμβαση των αρχών την κράτησε στη ζωή, καθώς η φοιτήτρια νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr