Αγνοείται 21χρονος φοιτητής - Έκκληση της οικογένειας!

Αγνοείται 21χρονος φοιτητής - Έκκληση της οικογένειας!

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες για τον εντοπισμό ενός 21χρονου φοιτητή, ο οποίος αγνοείται από την Κυριακή (19/11/2017) στην Κάλυμνο. 

Ο 21χρονος είχε πάει για πεζοπορία το μεσημέρι της Κυριακής στην περιοχή του Προφήτη Ηλία και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Αστυνομία, πυροσβεστική, εθελοντές και κάτοικοι του νησιού αναζητούν τον νεαρό, ο οποίος βρέθηκε στην Κάλυμνο για διακοπές, καθώς υπηρετεί η μητέρα του ως δασκάλα. 


Πληροφορίες ήθελαν το μεσημέρι της Δευτέρας, κάτοικος να ακούει ένα άτομο να καλεί σε βοήθεια, χωρίς όμως να μπορεί να προσδιορίσει το σημείο από όπου προέρχονταν οι φωνές. Η οικογένεια του Νικόλα Χατζηπαύλου, που χάθηκε στην ευρύτερη περιοχή του «Προφήτη Ηλία», έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφία του, σε μια προσπάθεια, να τους βοηθήσουν άτομα που ενδεχομένως να τον έχουν συναντήσει.

Τα όνομα του νεαρού σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης είναι Νικόλας, έχει ύψος 1.80 μ, λεπτός, καστανόξανθος, με μουσάκι και φορούσε φόρμα μαύρου χρώματος με ρίγες και μπλε φούτερ.

Όσοι γνωρίζουν κάτι και μπορούν να συνεισφέρουν με τις πληροφορίες τους στον εντοπισμό του νεαρού, να επικοινωνούν με το ΑΤ Καλυμνίων ατο τηλέφωνο 22430-29301.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news βρέθηκαν στην περιοχή Στημένια, στην άκρη του δρόμου, τα παπούτσια και οι κάλτσες που φορούσε ο 21χρονος,όταν έφυγε από το σπίτι. Τα προσωπικά αυτά αντικείμενα αναγνωρίστηκαν από την μητέρα του 21χρονου Νικόλα.

Να σημειώσουμε ότι γίνεται μία μεγάλη επιχείρηση με τη συμμετοχή επίγειων δυνάμεων και εναέριων μέσων χωρίς αποτελέσματα.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του 21χρονου μετά και τα νέα ευρήματα συνεχίζονται στην ευρύτερη περιοχή στο Βαθύ.

«ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!

Ο Νικόλας αγνοείται απο χθες στην Κάλυμνο.

Ειναι 1,80μ φορούσε μαύρη φόρμα με ρίγες και μπλε φούτερ.

Ήδη έχουμε αναζητήσει το παληκάρι μέχρι την κορυφή του Προφήτη Ηλία, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Αν κάποιος τον έχει δει κάπου ή αν γνωρίζει κάτι, παρακαλώ να απευθυνθεί στο αστυνομικό τμήμα του νησιού!!!» ΑΤ Καλυμνίων ατο τηλέφωνο 22430-29301.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr