Φοιτητικό Επίδομα ΙΚΥ: Βγήκαν τα αποτελέσματα των ενστάσεων

Φοιτητικό Επίδομα ΙΚΥ: Βγήκαν τα αποτελέσματα των ενστάσεων

Φοιτητικό Επίδομα ΙΚΥ: Ανακοίνωση Συμπληρωματικών Πινάκων Επιλεγέντων και Μη Επιλέξιμων αιτήσεων ακαδημαϊκού έτους 2017-2018 κατόπιν εξέτασης ενστάσεων/ΕΚΟ Β΄ κύκλος από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών:

Στο πλαίσιο της Πράξης «Πρόγραμμα Οικονομικής Ενίσχυσης Επιμελών Φοιτητών/τριών που ανήκουν σε Ευπαθείς και άλλες Κοινωνικές Ομάδες – Β’ κύκλος», ανακοινώνονται: 


α) 2ος Συμπληρωματικός Πίνακας Επιλεγέντων Υποψηφίων και 

β) Β’ Πίνακας Απορριφθεισών Ενστάσεων

Ενημερώνουμε τους υποψήφιους οι οποίοι έχουν υποβάλει ένσταση και δεν περιλαμβάνονται στους ανωτέρω Πίνακες ότι το προσεχές διάστημα θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση με νέους πίνακες μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία εξέτασης των ενστάσεων.

Παρακαλούνται οι επιλεγέντες (ωφελούμενοι) να προετοιμάσουν τα απαραίτητα έγγραφα και συγκεκριμένα α) Ενδιάμεσο και Τελικό Παραδοτέο της υποτροφίας και β) Βεβαίωση από τον αρμόδιο φορέα του Τμήματος/Σχολής τους ότι έχουν λάβει ή δεν θα  λάβουν το στεγαστικό επίδομα ακαδ. έτους 2017-2018, προκειμένου να τα υποβάλλουν στο ΙΚΥ αμέσως μόλις τους ζητηθούν. Θα ενημερωθούν σχετικά και με εξατομικευμένη ηλεκτρονική αλληλογραφία.

2ος Συμπληρωματικός Πίνακας Επιλεγέντων

Β Πίνακας Απορριφθεισών Ενστάσεων

Ξεκινούν οι αιτήσεις για το μηνιαίο Φοιτητικό Επίδομα ΙΚΥ (2019) ύψους 380 ευρώ σε 3.771 φοιτητές

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr