Διδακτορική υποτροφία για την υλοποίηση του έργου «Matching funds - ENDURE» στο Πανεπιστήμιο Πατρών

Διδακτορική υποτροφία για την υλοποίηση του έργου «Matching funds - ENDURE» στο Πανεπιστήμιο Πατρών

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστημίου Πατρών για την υλοποίηση του έργου «Matching funds - ENDURE» που χρηματοδοτείται από ΓΓΕΤ/Εθνικούς Πόρους», με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Αθανάσιο Τριανταφύλλου, Καθηγητή του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών, του Πανεπιστημίου Πατρών, προτίθεται να χορηγήσει μία (1) υποτροφία, που οδηγεί σε απόκτηση διδακτορικού διπλώματος, χρονικής διάρκειας εννέα (9) μηνών με δυνατότητα ανανέωσης, σε περίπτωση επέκτασης του Φυσικού ή του Οικονομικού Αντικειμένου του έργου.

Προτάσεις υποβάλλονται από υποψηφίους που είναι:


μεταπτυχιακοί φοιτητές του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών που έχουν γίνει δεκτοί για την εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στο Τμήμα, με γνώσεις συναφείς με το γνωστικό αντικείμενο «Συνδυασμένη Αντισεισμική και Ενεργειακή Αναβάθμιση Υφισταμένων Κατασκευών».

Την ενημερωτική σελίδα με όλες τις προκηρύξεις διδακτορικών μπορείτε να την δείτε εδώ.

Επιπροσθέτως, οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν τα κάτωθι:

Απαραίτητα προσόντα*

1. Καλή γνώση των παρακάτω αντικειμένων:

- Αντισεισμικός σχεδιασμός κατασκευών

- Ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων

2. Πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας.

3. Ερευνητική εμπειρία στο γνωστικό αντικείμενο της «Συνδυασμένης Αντισεισμικής και Ενεργειακής Αναβάθμισης Υφισταμένων Κατασκευών».

Επιθυμητά προσόντα*

4. Εμπειρία στη χρήση λογισμικών μη γραμμικής ανάλυσης και ενεργειακής απόδοσης κατασκευών.

5. Διεθνής συνεργασία με ερευνητικό φορέα της αλλοδαπής.

6. Διπλωματική εργασία Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στη «Συνδυασμένη Αντισεισμική και Ενεργειακή Αναβάθμιση Υφισταμένων Κατασκευών».

Για πληροφορίες, παρακαλείσθε να επικοινωνείτε με τον Καθηγητή του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Αθανάσιο Τριανταφύλλου, στο τηλέφωνο 2610996516, ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Καταληκτική ημερομηνία: Τρίτη 20 Μαρτίου 2018.

Δείτε ΕΔΩ περισσότερες Διδακτορικές Υποτροφίες.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr