Νέα διδακτορική υποτροφία από το Πανεπιστήμιο Πατρών

Διδακτορική υποτροφία για ένα άτομο στο πανεπιστήμιο Πάτρας

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστημίου Πατρών για την υλοποίηση του έργου «LIFE 13+ Conservation measures to assist the adaptation of Falco eleonorae* to climate change”- ElClimA LIFE 13 NAT/GR/000909 (Διαχειριστικές Δράσεις για τη διευκόλυνση της προσαρμογής του είδους Falco eleonorae* στην κλιματική αλλαγή)», που συγχρηματοδοτείται από τη ΓΓΕΤ με Επιστημονικό Υπεύθυνο κ. Σίνο Γκιώκα Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Βιολογίας, του Πανεπιστημίου Πατρών, προτίθεται να χορηγήσει μία (1) υποτροφία, που οδηγεί σε απόκτηση διδακτορικού διπλώματος, χρονικής διάρκειας πεντέμισι (5.5) μηνών με δυνατότητα ανανέωσης, σε περίπτωση επέκτασης του Φυσικού ή του Οικονομικού Αντικειμένου του έργου.

Προτάσεις υποβάλλονται από υποψηφίους που είναι:


(α) απόφοιτοι των Τμημάτων Βιολογίας και

(β) μεταπτυχιακοί φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών (εγγεγραμμένοι σε πρόγραμμα που οδηγεί σε λήψη διδακτορικού), με γνώσεις συναφείς με το γνωστικό αντικείμενο «Καταγραφή και Ανάλυση Βιοποικιλότητας Χερσόβιων Ζώων».

Επιπροσθέτως, οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν τα κάτωθι:

Απαραίτητα προσόντα*

1. Καλή γνώση των παρακάτω αντικειμένων

- Καταγραφή και προσδιορισμός ειδών χερσόβιας πανίδας

- Οικολογία ειδών χερσόβιας πανίδας

2. Άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας.

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ για Προπτυχιακές - Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές Σπουδές ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ

3. Καλή γνώση χειρισμού υπολογιστών

Επιθυμητά προσόντα*

4. Εμπειρία σε στατιστικές αναλύσεις στην Οικολογία και στην Μορφομετρία

Για πληροφορίες, παρακαλείσθε να επικοινωνείτε με το Εργαστήριο Ζωολογίας, του Τμήματος Βιολογίας, του Πανεπιστημίου Πατρών, στο τηλέφωνο 2610-969218, ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (κος Σίνος Γκιώκας).

Καταληκτική ημερομηνία: Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

  • Για να δείτε την πρόσκληση πατήστε ΕΔΩ.

Δείτε ΕΔΩ περισσότερες Διδακτορικές Υποτροφίες.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr