ΠΑΜΑΚ / Παροχή δωρεάν στέγασης 2023-2024

ΠΑΜΑΚ / Παροχή δωρεάν στέγασης 2023-2024

ΕΝΑΡΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2023-2024 (ΕΚΤΟΣ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ)

Το Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας ενημερώνει τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί, υποψήφιοι διδάκτορες), έχουν την δυνατότητα να υποβάλλουν μόνο ηλεκτρονικά την αίτηση για την χορήγηση στέγασης ακαδ. έτους 2023-2024, μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα του Πανεπιστημίου μας, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία του ιδρυματικού σας λογαριασμού.


Την ενημερωτική σελίδα των Φοιτητών του ΠΑΜΑΚ μπορείτε να την δείτε εδώ. Οι πρωτοετείς φοιτητές του ΠΑΜΑΚ θα λάβουν σχετική ενημέρωση εδώ.

Στην πλατφόρμα θα βρείτε επίσης το εγχειρίδιο χρήσης.

Για περισσότερες διευκρινίσεις για τη συμπλήρωση της αίτησης, μπορείτε να επικοινωνείτε με το γραφείο της Φοιτητικής Εστίας μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα είναι ανοιχτή από την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023 έως και τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου και ώρα 11:59 τα μεσάνυχτα.

Η ηλεκτρονική αίτηση προτείνεται να υποβάλλεται από Η/Υ (όχι κινητό) για αποφυγή τεχνικών προβλημάτων

Τα αρχεία που θα επισυνάψετε πρέπει να είναι είτε σαρωμένα από σαρωτή (scanner) είτε ΕΥΚΡΙΝΩΣ φωτογραφημένα. Επιτρέπονται αρχεία τύπου .pdf ή .jpg 

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Oι πρωτοετείς φοιτητές ακαδ. έτους 2023-2024, θα υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση, για χορήγηση κάρτας δωρεάν σίτισης σε νέες ημερομηνίες, μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής – ταυτοποίησης στις Γραμματείες των Τμημάτων και την απόκτηση των στοιχείων του ιδρυματικού τους λογαριασμού.

Οι ημερομηνίες για την υποβολή αίτησης των πρωτοετών θα ανακοινωθούν μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες της εγγραφής τους.

ΠΑΜΑΚ / Παροχή δωρεάν σίτισης 2023-2024

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr