Μαζικός μηδενισμός γραπτών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών

Μαζικός μηδενισμός γραπτών στη Φιλοσοφική Αθηνών

Οι φοιτητές καλούν την Γραμματεία της Φιλολογίας καθώς και τους καθηγητές να διορθώσουν τις αστοχίες.

Καταγγελία για μαζικό μηδενισμό γραπτών στο τμήμα Φιλολογίας της Φιλοσοφικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και καθυστερήσεις στην ανακοίνωση άλλων βαθμολογιών, διατύπωσε το Αυτόνομο Φοιτητικό Δίκτυο Προοδευτικών-Αριστερών Φοιτητών. Οι φοιτητές του Δικτύου υποστηρίζουν ότι η κατάσταση αυτή οφείλεται στη διάλυση του δημοσίου πανεπιστημίου που προκάλεσε η κυβέρνηση και καλούν την Γραμματεία της Φιλολογίας καθώς και τους καθηγητές να διορθώσουν τις αστοχίες

Ξέσπασε φωτιά σε Πανεπιστήμιο! Μία φοιτήτρια στο νοσοκομείο / Εκκενώθηκαν τα κτίρια

Δήλωση Αντιπροέδρου του Δ.Σ. του Φοιτητικού Συλλόγου Φιλοσοφικής Σχολής του ΕΚΠΑ "Κώστας Βάρναλης", εκλεγμένου με το Δίκτυο:


«Σάλος έχει προκύψει με τον γενικευμένο μηδενισμό πολλών γραπτών στα μαθήματα της Φιλολογίας και αναστάτωση με την καθυστέρηση της ανακοίνωσης άλλων. Κατανοούμε ότι η Συνταγματική Εκτροπή της Κυβέρνησης της ΝΔ για διάλυση του Δημοσίου Πανεπιστημίου έχει προκαλέσει αναστάτωση στις διοικητικές υπηρεσίες της Φιλοσοφικής. Ξέρουμε ότι οι γραμματείες μας κάνουν τα πάντα για τους φοιτητές όπως επίσης ξέρουμε το καταπιεστικό σύστημα εργασίας τους με την ανεπαρκή στελέχωση και τις χρόνιες ελλείψεις σε μόνιμο προσωπικό. Καλούμε την Γραμματεία της Φιλολογίας καθώς και τους καθηγητές να διορθώσουν τις αστοχίες που έχουν συμβεί την στιγμή η Κυβέρνηση επιτίθεται στο Δημόσιο Πανεπιστήμιο αλλά και στα Δημόσια Αγαθά της Κοινωνίας».

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr