Κατάφεραν διαδικτυακή κατάληψη! Έριξαν τον σέρβερ

Κατάφεραν διαδικτυακή κατάληψη / Έριξαν τον σέρβερ

Τον σέρβερ προκειμένου να μην πραγματοποιηθεί η σημερινή εξεταστική έριξαν φοιτητές και διοικητικοί υπάλληλοι στο ΕΚΠΑ. Τι δήλωσαν:

«Σήμερα 12/2 και ώρα 9.00 π.μ. με αποφάσεις από τις Γενικές μας Συνελεύσεις προχωρήσαμε ως Φοιτητικοί Σύλλογοι ΕΚΠΑ από κοινού με το Σύλλογο Διοικητικών ΕΚΠΑ στο μπλοκάρισμα των τηλεξετάσεων που θα πραγματοποιούνταν σήμερα στο Ιδρυμα.


»Συγκεκριμένα, βρεθήκαμε στο τμήμα της πληροφορικής και πραγματοποιήσαμε από κοινού παρέμβαση στο «ΚΛΕΙΔΙ» με σκοπό την μη πραγματοποίηση των σημερινών τηλεξετάσεων. Η τηλεξεταστική είναι ένα τιμωρητικό και βαθιά απεργοσπαστικό μέτρο που επιβλήθηκε από Υπουργείο Παιδείας και πρυτανεία με σκοπό την καταστολή και την υπονόμευση των αγώνων μας και των καταλήψεών μας που λαμβάνουν χώρα εδώ και 5 βδομάδες ενάντια στην ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων και το νέο νομοσχέδιο του ΥΠΑΙΟ. Είναι ένα βαθιά αντιδραστικό και εκβιαστικό μέτρο που πάει κόντρα στις συλλογικές μας αποφάσεις και υπονομεύει και την ίδια τη λειτουργία των πανεπιστημίων και της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΕΚΠΑ / Αναστολή καθηκόντων στον διοικητικό υπάλληλο που συμμετείχε στο σαμποτάζ στον σέρβερ

»Οι φοιτητικοί σύλλογοι από κοινού με το Σύλλογο Διοικητικών Υπαλλήλων του ΕΚΠΑ πραγματοποιήσαμε παρέμβαση στο Κέντρο Λειτουργίας και Διαχείρισης Δικτύου του ΕΚΠΑ με σκοπό το μπλοκάρισμα της τηλεξεταστικής! Καταγγέλλουμε την στάση καθηγητών του τμήματος φυσικής που την ίδια στιγμή κόντρα στην απόφαση του Συλλόγου Διοικητικών ΕΚΠΑ και των Φοιτητικών συλλόγων έστελναν μηνύματα μέσω facebook στους φοιτητές για την ομαλή διεξαγωγή της εξέτασης χωρίς να γίνει καμία ταυτοποίηση, παραβιάζοντας οι ίδιοι τις δικές τους αντιδραστικές απόφάσεις! Τα εκβιαστικά μέτρα Υπουργείου πρυτανείας και Τμήματος που πάνε ενάντια στις συλλογικές μας αποφάσεις και υπονομεύουν τον αγώνα μας και τις καταλήψεις μας δε θα περάσουν!

Τα παραπάνω αναφέρουν στο "δελτίο τύπου καταλήψεων Φ.Σ. ΕΚΠΑ".

Το πρόβλημα, αποκαταστάθηκε μετά από 50 λεπτά.


Άλλη ανάρτηση στο Facebook

«AΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΉ Ο ΣΕΡΒΕΡ ΤΟΥ ΕΚΠΑ ΈΠΕΣΕ

Οι φοιτητικοί σύλλογοι από κοινού με το Σύλλογο Διοικητικών Υπαλλήλων του ΕΚΠΑ πραγματοποίησαν παρέμβαση στο ΚΛΕΙΔΙ του ΕΚΠΑ με σκοπό το μπλοκάρισμα της τηλεξεταστικής!

Τα εκβιαστικά μέτρα Υπουργείου πρυτανείας και Τμήματος που πάνε ενάντια στις συλλογικές μας αποφάσεις και υπονομεύουν τον αγώνα μας και τις καταλήψεις μας δε θα περάσουν!

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ - ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ».

 

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr