Καταγγελία εστιακών φοιτητών για τις συνθήκες στη ΦΕΠΑ

Καταγγελία εστιακών φοιτητών για τις συνθήκες στη ΦΕΠΑ

"Σήμερα το πρωί στο Δ κτήριο της ΦΕΠΑ ο αναπληρωματικός και ήδη μπαλωμένος λέβητας χάλασε και αυτός, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ζεστό νερό και θέρμανση σε κανένα από τα δωμάτια του κτιρίου!

Μετά από επικοινωνία μας με τη διοίκηση της εστίας μάθαμε τα εξής. Αύριο θα περάσει μηχανικός από την Δ’ ΦΕΠΑ προκείμενου να γίνει ένα ακόμα προσωρινό μπάλωμα στον λέβητα. Κατά πάσα πιθανότητα αύριο το κτίριο θα έχει ζεστό νερό και θέρμανση, όχι όσο θα έπρεπε φυσικά γιατί ξανά θα δουλεύει μόνο ο ένας λέβητας και το σύστημα θα υπολειτουργεί.


Ο μηχανικός θα δώσει εκτίμηση για τα χρήματα/υλικά που θα χρειαστούν και θα σταλεί αίτημα στο ΙΝΕΔΙΒΙΜ για έκτακτη δαπάνη. Αναμένουμε αύριο το μεσημέρι καινούργια ενημέρωση από την διοίκηση της εστίας.

Για άλλη μια φορά οι εστιακοί φοιτητές μένουμε ξεκρέμαστοι μέσα στο χειμώνα και αρνούμαστε να ζούμε υπό αυτές τις συνθήκες! Αντί να ασχοληθεί με τα πραγματικά προβλήματα των φοιτητών, η κυβέρνηση αποφάσισε να φέρει νομοσχέδιο για ιδιωτικά πανεπιστήμια και ταυτόχρονα να κομματιάσει για άλλη μια φορά τη χρηματοδότηση για τις εστίες πανελλαδικά! Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε από πρώτο χέρι οι εστιακοί φοιτητές. Οι υπεύθυνοι (ΙΝΕΔΙΒΙΜ, διοίκηση, πρυτανεία) να αναλάβουν τώρα τις ευθύνες τους και το έργο για πλήρη επισκευή του κλιματισμού και της θέρμανσης να γίνει άμεσα! Τους έχουμε προειδοποιήσει ήδη αρκετές φορές! Το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσει εκ νέου κινητοποίηση του συλλόγου μας στο ΙΝΕΔΙΒΙΜ και όπου αλλού χρειαστεί!"

Σ.Ο ΦΕΠΑ

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr