Είσαι φοιτητής Φιλοσοφικής Σχολής; Δωρεάν ημερίδα για τη Δημιουργική Γραφή και τη Διδακτική Προσέγγιση των Φιλολογικών Μαθημάτων

Ημερίδα για τη Δημιουργική Γραφή και τη Διδακτική Προσέγγιση των Φιλολογικών Μαθημάτων

Τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου, καλούν τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας να συμμετάσχουν στις εργασίες μιας ακόμα ημερίδας, την οποία διοργανώνει ο κλάδος φιλολόγων των Εκπαιδευτηρίων. Στόχος της ημερίδας είναι η ενημέρωση σχετικά με ζητήματα ή προβλήματα που προκύπτουν στην καθημερινή εκπαιδευτική πράξη, δίνοντας έμφαση στη δημιουργική γραφή και στη διδακτική προσέγγιση των φιλολογικών μαθημάτων. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2023, στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων (Ελευθερίου Βενιζέλου 112-114), στο Περιστέρι.

Εισηγητές είναι έγκριτοι συντονιστές εκπαιδευτικού έργου και συγγραφείς. Οι ομιλητές θα παρουσιάσουν πρακτικές διδακτικές προτάσεις στα φιλολογικά μαθήματα και θα προτείνουν  δημιουργικούς τρόπους διδασκαλίας της Λογοτεχνίας και των πηγών της Ιστορίας.


Το κόστος της διοργάνωσης επωμίζονται τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου, έτσι ώστε το δικαίωμα συμμετοχής και η είσοδος να είναι ελεύθερα προς όλους. Στο τέλος της ημερίδας θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Πώς να εγγραφείτε στην ημερίδα:

Για επιπλέον πληροφορίες (όχι για τηλεφωνική εγγραφή): Επικοινωνήστε στο 211 500 2300, κυρία Φραγκογιάννη Πέπη (12:00-16:00). 

ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΟΥ 2023

ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ «ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ»

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΑΥΓΟΥΛΕΑ-ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΥ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 112-114 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Ημερίδα για τη Δημιουργική Γραφή και τη Διδακτική Προσέγγιση των Φιλολογικών Μαθημάτων

ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ


Χορηγός Επικοινωνίας: ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ


Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr