Ιόνιο Πανεπιστήμιο: Συνάντηση Πρύτανη με εκπροσώπους φοιτητικών συλλόγων για το θέμα των ιδιωτικών Πανεπιστημίων

Ιόνιο Πανεπιστήμιο: Συνάντηση Πρύτανη με εκπροσώπους φοιτητικών συλλόγων για το θέμα των ιδιωτικών Πανεπιστημίων

Συνάντηση του Πρύτανη του Ιονίου Πανεπιστημίου με εκπροσώπους φοιτητικών συλλόγων για το θέμα των ιδιωτικών Πανεπιστημίων:

«Σε συνέχεια της πρόσφατης διαδικτυακής συζήτησης που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Πρυτανείας με εκπροσώπους συλλόγων του Ιονίου Πανεπιστημίου αναφορικά με την ίδρυση ιδιωτικών Πανεπιστημίων και τις κινητοποιήσεις στο χώρο της ανώτατης εκπαίδευσης, ο Πρύτανης του Ιονίου Πανεπιστημίου πραγματοποίησε σήμερα Σάββατο 27/1/2024 το πρωί νέα συνάντηση με εκπροσώπους των φοιτητικών συλλόγων τμημάτων του Ιονίου Πανεπιστημίου με έδρα την Κέρκυρα.


Η δίωρη συνάντηση έλαβε χώρα σε εξαιρετικό κλίμα στην Ιόνιο Ακαδημία και συμμετείχαν σε αυτήν εκπρόσωποι των φοιτητικών συλλόγων του Τμήματος Μουσικών Σπουδών, Τεχνών Ήχου και Εικόνας και Πληροφορικής, είχε δε ως αφετηρία την πρόσφατη επίσημη ανακοίνωση της Πρυτανείας για το ζήτημα της ίδρυσης ιδιωτικών Πανεπιστημίων, εστιάζοντας παράλληλα στην ανάγκη άμεσων παρεμβάσεων για την ενίσχυση του δημόσιου πανεπιστημίου βάσει πραγματικών δεδομένων».

Καταγγελία Φ.Σ. στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο: "Κλείδωσαν" τους φοιτητές στο κτίριο που έδιναν εξετάσεις / "Φοιτήτρια έπαθε κρίση πανικού"

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr