Το ΕΑΠ υποδέχεται τους πρωτοετείς φοιτητές του

Το ΕΑΠ υποδέχεται τους πρωτοετείς φοιτητές του

Αγαπητές φοιτήτριες,
Αγαπητοί φοιτητές,

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας να σπουδάσετε στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, το μοναδικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο της χώρας και το μοναδικό το οποίο προσφέρει εξ ολοκλήρου σπουδές εξ αποστάσεως, αξιοποιώντας και εφαρμόζοντας την παιδαγωγική και διδακτική μεθοδολογία της Ανοικτής και Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης.


Σας ενημερώνουμε ότι το Πανεπιστήμιό μας οργανώνει εκδήλωση υποδοχής των νεοεισαχθέντων (πρωτοετών) φοιτητών, την Τετάρτη 11/10/2023 (16:00 – 17:00). Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά και θα μεταδοθεί μέσω Live-streaming (μετάδοση μέσω YouTube).

Στην κεντρική εκδήλωση στις 16:00 θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχηςκ.κ. Βαρθολομαίος, Επίτιμος Καθηγητής της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας του ΕΑΠ, ο Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κ. Κυριάκος Πιερρακάκης (υπό επιβεβαίωση), ο Γενικός Γραμματέας Ανώτατης Εκπαίδευσης του ΥΠΑΙΘΑ Καθηγητής κ. Οδυσσέας-Ιωάννης Ζώρας, ο Πρόεδρος της Δ.Ε. του ΕΑΠ Καθηγητής κ. Ιωάννης Καλαβρουζιώτης, ο Αντιπρόεδρος Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας Καθηγητής κ. Ιωάννης Συμπέθερος, ο Αντιπρόεδρος Έρευνας και Δια Βίου Εκπαίδευσης Καθηγητής κ. Κωνσταντίνος Καραμάνης και ο Αντιπρόεδρος Οικονομικών, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης Αναπληρωτής Καθηγητής κ. Λεωνίδας Δουκάκης.

Την ενημερωτική σελίδα των φοιτητών του ΕΑΠ μπορείτε να την δείτε εδώ.

Στις 16:30 θα ακολουθήσει χαιρετισμός και παρουσίαση των Σχολών του ΕΑΠ από τους Κοσμήτορες κάθε Σχολής, σε ξεχωριστό για κάθε Σχολή σύνδεσμο μετάδοσης μέσω Live-streaming (μετάδοση μέσω YouTube).

Μετά το πέρας της κεντρικής εκδήλωσης, θα ακολουθήσει η παρουσίαση κάθε Προγράμματος Σπουδών (Π.Σ.), η οποία θα πραγματοποιηθεί από την/τον Διευθύντρια/ντή του κάθε Π.Σ. μέσω αίθουσας Webex, ο σύνδεσμος της οποίας θα είναι διαθέσιμος στο Ημερολόγιο του κάθε Προγράμματος στον Ψηφιακό Χώρο Εκπαίδευσης και στην αντίστοιχη ημερομηνία.

Ο σύνδεσμος μετάδοσης της τελετής υποδοχής (Κεντρική Εκδήλωση), που θα πραγματοποιηθεί στις 16:00, είναι:

Οι σύνδεσμοι μετάδοσης της παρουσίασης των Σχολών του ΕΑΠ από τους Κοσμήτορες κάθε Σχολής, που θα πραγματοποιηθεί στις 16:30, είναι:

  • Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας:

  • Σχολή Κοινωνικών Επιστημών:

  • Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών:

  • Σχολή Εφαρμοσμένων Τεχνών & Βιώσιμου Σχεδιασμού:

Προκειμένου να ενημερωθείτε αναφορικά με την ώρα παρουσίασης κάθε Προγράμματος Σπουδών (Π.Σ.) από την/τον Διευθύντρια/ντή και το σύνδεσμο της αίθουσας Webex, μπορείτε να επισκεφθείτε το Ημερολόγιο στον Ψηφιακό Χώρο Εκπαίδευσης, στην αντίστοιχη ημερομηνία (study.eap.gr για τα ετήσια Π.Σ. και courses.eap.gr για τα εξαμηνιαία Π.Σ.).

Εκ μέρους της Διοίκησης και όλου του Ακαδημαϊκού, Διοικητικού και Τεχνικού προσωπικού του ΕΑΠ, σας καλωσορίζουμε και σας ευχόμαστε καλή ακαδημαϊκή χρονιά και καλή επιτυχία στις σπουδές σας!

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Καθηγητής Ιωάννης Καλαβρουζιώτης

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr