Φοιτητής του ΔΠΘ έχασε τη ζωή του / Θλίψη στο Τμήμα που φοιτούσε

Φοιτητής του ΔΠΘ έχασε τη ζωή του / Θλίψη στο Τμήμα που φοιτούσε

Ένας 20χρονος φοιτητής από τη Ροδόπη, έχασε τη ζωή του, σε τροχαίο δυστύχημα, με τη μηχανή του, την Τρίτη, το βράδυ.

Ο Μάριος Γκορτσίλα, από την Αίγειρο, φοιτούσε στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών Κομοτηνής και η Κοσμητεία της Σχολής Κοινωνικών, Πολιτικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκη εξέφρασε τη βαθιά του οδύνη για την τραγική απώλεια, με ψήφισμα που εξέδωσε. 


Ψήφισμα για τον θάνατο του 20χρονου φοιτητή

Όπως αναφέρει: «Η Κοσμητεία της Σχολής συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση και μετά από εισήγηση του Προέδρου του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών Καθηγητή Δημήτριου Δημητρίου ο οποίος εξήρε την προσωπικότητα, το ήθος, την ευγένεια του εκλιπόντος, αποφάσισε να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στην Ιστοσελίδα του Τμήματος, της Κοσμητείας και του Πανεπιστημίου».

Ο 20χρονος φοιτητής σκοτώθηκε με τη μηχανή του

Ο άτυχος νεαρός, οδηγός μηχανής, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες φέρεται να συγκρούστηκε με φορτηγό, στο 2ο χλμ Κομοτηνής-Φαναρίου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Στο σημείο μετέβησαν άμεσα περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. κι ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά οι διασώστες διαπίστωσαν ότι ο αδικοχαμένος νέος δεν είχε τις αισθήσεις του και διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Κομοτηνής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός του φορτηγού κρατείται, για να διευκρινιστούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κομοτηνής.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr