Φοιτητές: "Πλημμύρισε ξανά το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο"

Φοιτητές: "Πλημμύρισε ξανά το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο"

Οι φοιτητές του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών όπως αναφέρουν στα «Φοιτητικά Νέα» με δυσκολία κατάφεραν σήμερα να φτάσουν στα αμφιθέατρά τους για την εξεταστική τους καθώς, λόγω της βροχής, η πρόσβαση στον χώρο του Πανεπιστημίου ήταν αδύνατη.

Την κατάσταση που διαμορφώθηκε καταγγέλλουν φοιτητές της «ΠΚΣ» του Γεωπονικού.


Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

«Οι φοιτητές του Γεωπονικού μετά από δέκα λεπτά βροχής είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν το καλοκαίρι κάνοντας τις τελευταίες βουτιές. Δεν είναι η πρώτη φορά που οι φοιτητές του Γεωπονικού βλέπουμε τέτοιες εικόνες με τα δεκάδες εκατομμύρια από το Ταμείο Ανάκαμψης που προορίζονταν για έργα βιτρίνας, να "συμβάλλουν" στην ομαλή διεξαγωγή των εκπαιδευτικών διαδικασιών. Παρά την ανάδειξη αυτής της κατάστασης κάθε χρόνο με αποφάσεις για να παρθούν μέτρα και καταγγελίες, το σκηνικό αυτό πλέον έχει γίνει δεδομένο αφού πρυτανείες, κυβερνήσεις και δημοτικές - περιφερειακές αρχές δεν έχουν κουνήσει το δάκτυλό τους για την ενίσχυση των υποδομών, για τα απαραίτητα αντιπλημμυρικά μέτρα.

Φτάνει πια! Εν μέσω εξεταστικής χιλιάδες φοιτητές και φοιτήτριες δεν καταφέρνουν να φτάσουν στη σχολή τους ή εγκλωβίζονται σε αυτή επειδή απλά έβρεξε. Απαιτούμε να παρθούν άμεσα όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των φοιτητών και του προσωπικού του Πανεπιστημίου και την ομαλή διεξαγωγή των εκπαιδευτικών διαδικασιών!».

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr