Στατιστικά Ειδικών Μαθημάτων 2023 / ΠΙΝΑΚΕΣ

Στατιστικά Ειδικών Μαθημάτων 2023 / ΠΙΝΑΚΕΣ

Αποτελέσματα Πανελληνίων 2023: Τα αποτελέσματα, οι βαθμολογίες των Ειδικών Μαθημάτων των πανελλαδικών εξετάσεων 2023 ανακοινώθηκανΜέσα από το παρόν άρθρο μπορείτε να δείτε σε ζωντανό χρόνο την ανάρτηση των πινάκων με τα στατιστικά στοιχεία των φετινών Πανελλαδικών όλων των μαθημάτων. Οι σύνδεσμοι με τα στατιστικά των βαθμολογικών επιδόσεων των πανελλαδικών 2023 έχουν ενσωματωθεί στο άρθρο.

Τα «Φοιτητικά Νέα» μέσα από το παρόν άρθρο σας παρουσιάζουν ΠΡΩΤΟΙ τους πίνακες με τα αναλυτικά στατιστικά στοιχεία για τις φετινές βαθμολογικές επιδόσεις των υποψηφίων στις πανελλαδικές εξετάσεις (2023) ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.


Ακόμη, τα «Φοιτητικά Νέα» δημιούργησαν microsite όπου έχετε τη δυνατότητα να πλοηγηθείτε εύκολα και γρήγορα στους πίνακες των στατιστικών βαθμολογικών επιδόσεων. Δείτε το microsite εδώ. Τα περσινά στατιστικά των ειδικών μαθημάτων μπορείτε να τα δείτε εδώ

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Υπολογισμός Μορίων 2023 / Η επίσημη εφαρμογή

Σχετικές εκτιμήσεις των βάσεων 2023 μετά την ανακοίνωση των βαθμολογίων και των στατιστικών θα δημοσιευθούν εδώ.

Δείτε μέσα από τα «Φοιτητικά Νέα» τους ΠΙΝΑΚΕΣ

Στο παρόν σημείο έχετε τη δυνατότητα να δείτε τους πίνακες με τα στατιστικά των Πανελλαδικών 2023. Το άρθρο έχει ανανεωθεί με τους πίνακες!

 

Προσεχώς θα ανακοινωθούν οι Ελάχιστες Βάσεις Εισαγωγής (ΕΒΕ) που αντιστοιχούν σε κάθε Σχολή ή Τμήμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και θα αρχίσει η ηλεκτρονική υποβολή του μηχανογραφικού δελτίου σε ημερομηνίες που θα γνωστοποιηθούν από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

Είσαι Υποψήφιος Φοιτητής; Θες να μείνει ενημερωμένος για τα Αποτελέσματα (Πανελληνίων, Βάσεων), εκτιμήσεις βάσεων, υποβολή μηχανογραφικού, εγγραφές στα Πανεπιστήμια, αναζήτηση φοιτητικής κατοικίας τότε συντονίσου κι εσύ στην ειδική σελίδα ενημέρωσης στο facebook πατώντας εδώ και στο viber εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλήνιες 2023. 

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr