Ειδικά Μαθήματα 2023 / ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΕΠΙΣΗΜΟ: Αποτελέσματα των βαθμών για τα Ειδικά Μαθήματα 2023

Αποτελέσματα Ειδικών Μαθημάτων 2023Από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ανακοινώνεται ότι οι βαθμολογίες των ειδικών και μουσικών μαθημάτων, καθώς και οι βαθμοί επίδοσης στις πρακτικές δοκιμασίες για τα ΤΕΦΑΑ, των υποψηφίων  των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ, έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr.

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να αναζητούν τη βαθμολογία τους πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και το αρχικό γράμμα από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμό τους, με κεφαλαίους χαρακτήρες.


Συντονιστείτε στα «Φοιτητικά Νέα» για τα Αποτελέσματα των Ειδικών Μαθημάτων (Πανελλαδικών 2023) και για τα Στατιστικά Στοιχεία των βαθμολογικών επιδόσεων (για τα Ειδικά Μαθήματα). Τα σταιστικά αναμένεται να αναρτηθούν σε λίγο ΕΔΩ. Τα περσινά στατιστικά των ειδικών μαθημάτων μπορείτε να τα δείτε εδώ

Επιπλέον, οι υποψήφιοι θα λάβουν τη βαθμολογία τους και με γραπτό μήνυμα (SMS) στο κινητό τους τηλέφωνο, εφόσον έχουν ήδη υποβάλει σχετική αίτηση. Η εφαρμογή αναπτύχθηκε και λειτουργεί από το Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας - ΕΔΥΤΕ Α.Ε. (GRNET), εποπτευόμενο φορέα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Ψηφιακών Συστημάτων, Υποδομών και Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, στο πλαίσιο του Ψηφιακού Μετασχηματισμού της Εκπαίδευσης.

Υπενθυμίζεται ότι οι υποψήφιοι, μέσω της εφαρμογής «Υπολογισμός Μορίων», η οποία είναι προσβάσιμη στην ιστοσελίδα https://markcalc.it.minedu.gov.gr/, θα έχουν τη δυνατότητα να υπολογίσουν το σύνολο των μορίων και για τις Σχολές, Τμήματα ή Εισαγωγικές Κατευθύνσεις, η εισαγωγή στις οποίες προϋποθέτει την εξέταση σε ειδικό μάθημα ή πρακτικές δοκιμασίες (αγωνίσματα).

Προσεχώς θα ανακοινωθούν οι Ελάχιστες Βάσεις Εισαγωγής (ΕΒΕ) που αντιστοιχούν σε κάθε Σχολή ή Τμήμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και θα αρχίσει η ηλεκτρονική υποβολή του μηχανογραφικού δελτίου σε ημερομηνίες που θα γνωστοποιηθούν από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

Είσαι Υποψήφιος Φοιτητής; Θες να μείνει ενημερωμένος για τα Αποτελέσματα (Πανελληνίων, Βάσεων), εκτιμήσεις βάσεων, υποβολή μηχανογραφικού, εγγραφές στα Πανεπιστήμια, αναζήτηση φοιτητικής κατοικίας τότε συντονίσου κι εσύ στην ειδική σελίδα ενημέρωσης στο facebook πατώντας εδώ και στο viber εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλήνιες 2023.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr