Αποτελέσματα Ειδικών Μαθημάτων 2023 / Βγαίνουν οι βαθμοί!

Αποτελέσματα Ειδικών Μαθημάτων 2023

Αποτελέσματα Ειδικών Μαθημάτων 2023: Μέχρι την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023 θα ολοκληρωθεί η διαδικασία και θα ανακοινωθούν (την Πέμπτη ή την Παρασκευή) οι βαθμολογίες στα Ειδικά Μαθήματα των Πανελλαδικών.

Με τις επιδόσεις στα Ειδικά Μαθήματα, οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων και των ΕΠΑΛ, οι οποίοι έχουν ήδη ενημερωθεί για τις βαθμολογίες στα 4 εξεταζόμενα μαθήματα του Επιστημονικού τους Πεδίου, θα έχουν πλέον μία πλήρη εικόνα από τη συμμετοχή τους στις φετινές Πανελλαδικές


Μόλις πραγματοποιηθεί η ανακοίνωση των βαθμολογικών επιδόσεων στα Ειδικά Μαθήματα από το Υπουργείο Παιδείας, την επόμενη μέρα προγραμματίζεται να ανοίξει η πλατφόρμα για την υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων. 

Συντονιστείτε από το πρωί στα «Φοιτητικά Νέα» για τα Αποτελέσματα των Ειδικών Μαθημάτων (Πανελλαδικών 2023) και για τα Στατιστικά Στοιχεία των βαθμολογικών επιδόσεων (για τα Ειδικά Μαθήματα). Τα περσινά στατιστικά των ειδικών μαθημάτων μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Υπενθυμίζεται πως οι υποψήφιοι θα μπορούν να επιλέξουν στο Μηχανογραφικό Δελτίο μόνο τα τμήματα, στα οποία θα έχουν πρόσβαση.

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους χαρακτήρες.

Παράλληλα οι βαθμοί θα γνωστοποιηθούν στους υποψηφίους με τη διαδικασία μέσω μηνύματος στο κινητό τους τηλέφωνο (sms).

Επίσης, οι εν λόγω καταστάσεις θα εκτυπωθούν και θα αναρτηθούν στην προθήκη ανακοινώσεων του οικείου Λυκείου, προς ενημέρωση των υποψηφίων.

Είσαι Υποψήφιος Φοιτητής; Θες να μείνει ενημερωμένος για τα Αποτελέσματα (Πανελληνίων, Βάσεων), εκτιμήσεις βάσεων, υποβολή μηχανογραφικού, εγγραφές στα Πανεπιστήμια, αναζήτηση φοιτητικής κατοικίας τότε συντονίσου κι εσύ στην ειδική σελίδα ενημέρωσης στο facebook πατώντας εδώ και στο viber εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλήνιες 2023.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr