ΕΠΙΣΗΜΟ: Αποτελέσματα Πανελληνίων 2023 / Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Αποτελέσματα Πανελληνίων 2023 / Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Πανελλήνιες Αποτελέσματα 2023: Τι ανακοίνωσε από τον Βόλο, ο υπηρεσιακός Υπουργός Παιδείας, Χρήστος Κίττας για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Πρώτοι Των Πρώτων: Αν συγκεντρώσεις ή θα ενημερωθείς για κάποιον/αν που την ημέρα των αποτελεσμάτων θα έχει συγκεντρώσει υψηλά μόρια και θα συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πρώτους των πρώτων των Πανελλαδικών εξετάσεων 2023 μπορείς να έρθεις σε επαφή με τα «Φοιτητικά Νέα» στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


Ο κύβος ερρίφθη. Οι βαθμολογικές επιδόσεις των υποψηφίων των πανελλαδικών εξετάσεων θα ανακοινωθούν την ερχόμενη Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023, βάζοντας τέλος στην αγωνία δεκάδων χιλιάδων υποψηφίων που διεκδικούν εισιτήριο εισόδου στις σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, όπως έκανε χθες γνωστό από τον Βόλο, ο υπουργός Παιδείας Χρήστος Κίττας, στο περιθώριο εκδήλωσης που έγινε στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος για την απονομή των πτυχίων της ΑΣΠΑΙΤΕ στους αποφοίτους της σχολής. 

«Οι βαθμοί ελπίζω ότι θα ανακοινωθούν στις 29 του μηνός. Δεν θέλω να προκαταβάλλω, αλλά στόχος του Υπουργείου Παιδείας είναι αυτός», τόνισε ο κ. Κίττας.

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: SOS! Αποτελέσματα Πανελληνίων 2023 / Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

Συντονιστείτε από νωρίς το πρωί στις 29/06 στα «Φοιτητικά Νέα» για τα Αποτελέσματα των Πανελλαδικών 2023 και για τα Στατιστικά Στοιχεία (Πανελλαδικών) των φετινών βαθμολογικών επιδόσεων των υποψηφίων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ. Παραμείνετε συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» μέσω του foititikanea.gr για την καθημερινή σας ενημέρωση, ως υποψήφιοι φοιτητές, για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα που σας αφορούν.

SOS: Μετά την ανάρτηση των βαθμολογικών επιδόσεων (Αποτελέσματα Πανελληνίων 2023) των υποψηφίων, τα «Φοιτητικά Νέα» θα συνεχίσουν την αρθρογραφία για τα επόμενα στάδια που θα ακολουθηθούν (ανακοίνωση αποτελεσμάτων στα ειδικά μαθήματα πανελλαδικών εξετάσεων 2023, όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την έναρξη και την διαδικασία συμπλήρωσης του Μηχανογραφικού Δελτίου, εκτιμήσεις βάσεων, έκδοση Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής, εγγραφές πρωτοετών κτλ).

Ήδη το υπουργείο Παιδείας ενημέρωσε του διευθυντές των σχολείων ότι την Πέμπτη το πρωί θα πάρουν όλα τα στοιχεία, που πρέπει, προκειμένου να κάνουν τις απαραίτητες διασταυρώσεις και στη συνέχεια να αναρτήσουν τους σχετικούς καταλόγους και μάλιστα τονίζεται προς τους διευθυντές να μην κοινοποιηθούν με οποιονδήποτε τρόπο τα αποτελέσματα πριν από την επίσημη ανακοίνωσή τους, η οποία θα γίνει την Πέμπτη 29-6-2023, μετά τις 13.00 μ.μ.

Σύμφωνα με τον υπουργό, η βαθμολόγηση των γραπτών έχει προχωρήσει στο σύνολο των βαθμολογικών κέντρων και οι επιδόσεις των υποψηφίων θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα.

«Στις πανελλαδικές εξετάσεις τα πάντα κύλησαν ομαλά. Δεν υπήρξε το παραμικρό πρόβλημα. Πρόβλημα υπήρξε στις απολυτήριες εξετάσεις των μαθητών της γ’ λυκείου, με την επίθεση που εξαπέλυσαν χάκερς στην Τράπεζα Θεμάτων. Στόχος ήταν η γ’ λυκείου. Αν δεν ολοκληρώνονταν οι εξετάσεις θα είχαμε πρόβλημα και με τις πανελλαδικές, στο τέλος όμως όλα κύλησαν ομαλά», είπε ο κ. Κίττας.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα νέα για τις Εκτιμήσεις Βάσεων 2023

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr