Νέο Διοικητικό Συμβούλιο, Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών, ΙΚΥ Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ)

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ)

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο τοποθέτησε η Αν. υπουργός Παιδείας Σ. Αναγνωστοπούλου στο Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ).

Ειδικότερα πρόεδρος του ΙΚΥ τοποθετήθηκε ο Κυριάκος  Αθανασίου, Ομότιμος Καθηγητής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.


Αντιπρόεδρος ο Πολυμερής Βόγλης, Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Ιστορίας Αρχαιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΣ

Πανταζής Παύλος , Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Κινηματογράφου της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Κολίσης Φραγκίσκος  Ομότιμος Καθηγητής της Σχολής Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Σπανός Χρήστος, οικονομολόγος.

Φουρτούνης Γεώργιος, Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας της Σχολής Πολιτικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών.

Γενά Αγγελική, Καθηγήτρια του Τμήματος Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Συστημικής Ανάλυσης και Συμπεριφοράς.

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ

Ως αναπληρωματικά μέλη τοποθετήθηκαν,αντίστοιχα:

α. Καραγιάννη − Καραγιαννοπούλου Ευαγγελία , Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας, Διευθύντρια του Τομέα Ψυχολογίας του Τμήματος Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

β. Καρακατσούλη Άννα ,  Επίκουρη Καθηγήτρια του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

γ. Βιδάλης Παναγιώτης  , Διδάκτωρ Νομικής, Επιστημονικός Συνεργάτης Εθνικής Επιτροπής Βιοηθικής Εμπειρογνωμόνων Ευρωπαϊκής Ένωσης.

δ. Πολυσίου Μόσχος, Ομότιμος Καθηγητή Χημείας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

ε. Χατζηϊωάννου Αριστοτέλης , Κύριος Ερευνητής Ινστιτούτου Βιολογίας, Φαρμακευτικής Χημείας και Βιοτεχνολογίας του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών.

στ. Τύμπας Αριστοτέλης, Αναπληρωτής Καθηγητής Ιστορίας της Τεχνολογίας στους Νεότερους Χρόνους στο Τμήμα Μεθοδολογίας, Ιστορίας και Θεωρίας της Επιστήμης της Σχολής Θετικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

ζ. Βεντούρας Ερρίκος Χάιμ, Μηχανικός Ηλεκτρολόγος Καθηγητής ΤΕΙ Αθήνας.

Η θητεία της νέας διοίκησης του ΙΚΥ είναι τετραετής.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr