Σημαντική Ενημέρωση υποψηφίων για τις Εξετάσεις Πιστοποίησης ΙΕΚ

Σημαντική Ενημέρωση υποψηφίων για τις Εξετάσεις Πιστοποίησης ΙΕΚ

Εξετάσεις Πιστοποίησης ΙΕΚ: Ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) εξέδωσε ανακοίνωση προς τους υποψήφιους για τις Εξετάσεις Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης αποφοίτων Ι.Ε.Κ..

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:


Παρακαλούνται οι υποψήφιοι των Εξετάσεων Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης αποφοίτων Ι.Ε.Κ. - 1ης Περιόδου 2017, να ενημερώνονται για τον τόπο εξέτασης του Πρακτικού Μέρους της ειδικότητάς τους συνεχώς καθώς η «Αναλυτική Κατάσταση Υποψήφιων ανά περιφέρεια και ειδικότητα για το Πρακτικό Μέρος 2017Α» επικαιροποιείται και σε εβδομαδιαία βάση προστίθενται οι τόποι εξέτασης (εργαστήρια) του Πρακτικού Μέρους για τις επόμενες ημέρες των Εξετάσεων Πιστοποίησης.

Επιπλέον, εφιστάται η προσοχή σε όλους τους υποψηφίους που θα λάβουν μέρος στο Θεωρητικό και Πρακτικό Μέρος των Εξετάσεων Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης αποφοίτων Ι.Ε.Κ. - 1ης Περιόδου 2017, να επιβεβαιώνουν την ονομασία της ειδικότητάς τους, σύμφωνα με την ονομασία της ειδικότητας που αναγράφεται στη Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης (Β.Ε.Κ.), την οποία κατέχουν.

Οι υποψήφιοι οφείλουν, με δική τους ευθύνη, να ενημερώνονται για το Πρόγραμμα των Εξετάσεων Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης αποφοίτων Ι.Ε.Κ., 1ης Περιόδου 2017 και να προσέρχονται στην Εξέταση Πιστοποίησης της ειδικότητάς τους, σύμφωνα με τα ανωτέρω.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Εξετάσεις Πιστοποίησης ΙΕΚ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr