Όλοι οι καλοί χωράνε στα Διαμερίσματα των Φοιτητών τις μέρες του Πατρινού Καρναβαλιού!

Όλοι οι καλοί χωράνε στα Φοιτητικά Διαμερίσματα τις μέρες του Πατρινού Καρναβαλιού!

Το Καρναβάλι της Πάτρας είναι η πιο ξέφρενη γιορτή της νεολαίας. Το γνωστό σκηνικό τις νύχτες του Πατρινού Καρναβαλιού, συμβαίνει και φέτος στα φοιτητικά σπίτια της πόλης.

Στα Φοιτητικά διαμερίσματα, σύμφωνα με τοπικά ενημερωτικά μέσα ενημέρωσης αυτές τις ώρες γίνεται ο χαμός, αφού οι περισσότεροι φιλοξενούν διάφορες παρέες που έχουν πάει στην Πάτρα για να γευτούν το Πατρινό Καρναβάλι και τις χαρές του.


Έτσι, σε κάθε φοιτητικό σπίτι τις μέρες του Πατρινού Καρναβαλιού διαμένουν από οχτώ ή δέκα ή ακόμα και παραπάνω άτομα που ξεκουράζονται στο διαμέρισμα για λίγο και στη συνέχεια εξορμούν στους δρόμους της Πάτρας για να χαρούν, να χορέψουν και να γλεντήσουν.

Γι αυτό άλλωστε ήρθαν στην Πάτρα. Που κοιμούνται τώρα όλοι αυτοί; Άλλοι σε πτυσσόμενα κρεβάτια, άλλοι στρωματσάδα, άλλοι ο ένας πάνω στον άλλον και άλλοι δεν κοιμούνται καθόλου.

Τρεις μέρες είναι εξάλλου, θα περάσουν... Και τι αξία μπορεί να έχει ο ύπνος μπρος στην ξέφρενη και τρελή γιορτή του Πατρινού Καρναβαλιού; Στο κάτω- κάτω όλα αυτά είναι εμπειρίες ζωής που μένουν αξέχαστες σε όσους τις ζήσουν. Όπως αξέχαστο μένει στον νεαρόκοσμο το Πατρινό Καρναβάλι!

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr