Συνεχίζονται, εγγραφές φοιτητών, διαγωνισμό, BUSINESS TALENTS Career Days, 2016 BiC ΒΙΟΛΕΞ, kariera.gr Συνεχίζονται οι εγγραφές φοιτητών στον διαγωνισμό BUSINESS TALENTS

Συνεχίζονται οι εγγραφές φοιτητών στον διαγωνισμό BUSINESS TALENTS

Το BUSINESS TALENTS & Career Days 2015-16, αποτελεί την εξέλιξη του καινοτόμου Διαγωνισμού με χρήση Επιχειρηματικού Προσομοιωτή ο οποίος διευρύνεται και περιλαμβάνει φέτος και Ημέρες Καριέρας, δηλαδή ένα διήμερο συναντήσεων και συνεντεύξεων εργασίας των συμμετεχόντων με εταιρίες που αναζητούν προσωπικό. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα με πολλαπλά οφέλη που προσφέρεται δωρεάν σε όλους τους φοιτητές και αποφοίτους της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας, χάρη στη Χορηγία της BiC και τη Συνεργασία με το kariera.gr.

Οι εγγραφές άνοιξαν στις 15 Δεκεμβρίου στο site της διοργάνωσης www.businesstalents.com και αναμένουν έως τις 21 Φεβρουαρίου 2016 τις συμμετοχές προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών αλλά και αποφοίτων έως και 2 χρόνια από όλα τα Πανεπιστήμια - ΤΕΙ – Κολλέγια και ΙΕΚ της χώρας,  για να αποκτήσουν μοναδικές εμπειρίες και να αξιοποιήσουν ευκαιρίες από την επαφή τους με κορυφαίες επιχειρήσεις!


Στο BUSINESS TALENTS & Career Days 2015-16, το διαγωνιστικό μέρος του οποίου υλοποιείται με έναν πανίσχυρο  Προσομοιωτή, οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να διοικήσουν με την ομάδα τους, τη δική τους εταιρία, σε μια πρακτική άσκηση Επιχειρηματικότητας, ανταγωνιζόμενοι άλλες ‘ομάδες-εταιρίες’. Θα συντάξουν 9 Επιχειρηματικά Σχέδια (Business Plans) - ένα για κάθε ‘εταιρικό έτος’ του προγράμματος - λαμβάνοντας αποφάσεις στρατηγικής στις λειτουργίες Marketing, Παραγωγής, Logistics, Χρηματοοικονομικών, και Ανθρώπινου Δυναμικού των εικονικών τους εταιριών.

Μετά από την online αυτή φάση που διαρκεί από το Φεβρουάριο έως το Μάιο του 2016, οι 75 καλύτερες Ομάδες θα φτάσουν στο μεγάλο Τελικό του Ιουνίου, όπου θα διεκδικήσουν Βραβεία, ενώ όλοι θα λάβουν Δίπλωμα. Ο Διαγωνισμός BUSINESS TALENTS, πραγματοποιείται στην Ελλάδα για τρίτη χρονιά και έχουν ήδη συμμετάσχει πάνω από 5.000 φοιτητές, από όλα –κυριολεκτικά- τα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας!

Οι Career Days θα παρέχουν την ευκαιρία στους φοιτητές και αποφοίτους να έρθουν σε επαφή με κορυφαίες επιχειρήσεις που αναζητούν ΤΑΛΕΝΤΑ, είτε για τα Graduate Trainee προγράμματά τους είτε για πλήρους απασχόλησης θέσεις εργασίας, σε όλη τη διάρκεια του Διαγωνισμού μέσα από διάφορες δράσεις. Το διήμερο των Career Days θα υλοποιηθεί στις 3 & 4 Ιουνίου 2016 ταυτόχρονα με τον Τελικό του ΒUSINESS ΤALENTS (στις 3 Ιουνίου), και στον ίδιο χώρο. Εκεί όλοι οι συμμετέχοντες, φοιτητές και απόφοιτοι, θα μπορούν να έρθουν σε επαφή με στελέχη επιχειρήσεων, να δώσουν Συνεντεύξεις σε εταιρίες αφού έχουν στείλει το Βιογραφικό τους, να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις και Career workshops και να υποβάλουν αιτήσεις για Πρακτική Άσκηση και Θέσεις Εργασίας που θα προσφέρονται.

Το καινοτόμο πρόγραμμα BUSINESS TALENTS & Career Days 2015-16 υλοποιείται χάρη στη Χορηγία της BIC ΒΙΟΛΕΞ  η οποία στο πλαίσιο της φιλοσοφίας της για την παροχή απλών, καινοτόμων  και αξιόπιστων προϊόντων για όλους, υποστηρίζει και επιβραβεύει καινοτόμες ενέργειες που κάνουν προσιτή τη γνώση και ανάπτυξη των νέων ανθρώπων.

Οι Career Days υλοποιούνται χάρη στη Συνεργασία με το kariera.gr, το μεγαλύτερο website στην Ελλάδα για αναζήτηση εργασίας. To kariera.gr στηρίζει το θεσμό των Business Talents όπως και κάθε δράση που υποστηρίζει τη νεανική επιχειρηματικότητα και θα στέκεται πάντα ως καινοτόμος αρωγός σε κάθε προσπάθεια ώστε να ενισχυθεί η εργασιακή απασχόληση.

Ο Προσομοιωτής έχει αναπτυχθεί από την εταιρία PRAXIS MMT*, διεθνή εταιρία και με ηγετική θέση εδώ και 20 χρόνια, στην ανάπτυξη Επιχειρηματικών Προσομοιωτών (business simulators), λογισμικού και συστημάτων αναπαράστασης της αγοράς.

Εγγραφές και ενημέρωση στο site:  www.businesstalents.com

Κάνε LIKE  στο BUSINESS TALENTS στο Facebook :  www.facebook.com/BusinessTalentsGR

Εγγραφείτε στο κανάλι του BUSINESS TALENTS στο Youtube: www.youtube.com/channel/UCphh5GOgJBSN80Qlu2Rrtqw

H BIC ΒΙΟΛΕΞ A.E. υποστηρίζει το BUSINESS TALENTS & Career Days 2015-16:

Φιλοσοφία της BΙC είναι η παροχή απλών, καινοτόμων  και αξιόπιστων προϊόντων για όλους, παντού και πάντα. Στα πλαίσια της φιλοσοφίας αυτής, καλλιεργούμε και επιβραβεύουμε μυαλά «ξυράφια» μέσω της υποστήριξης καινοτόμων ενεργειών που κάνουν προσιτή τη γνώση και ανάπτυξη των νέων ανθρώπων.  Μέσω της διαδραστικής εμπειρίας που προσφέρει ο διαγωνισμός Business Talents 2015, θεωρούμε πως δίνεται η δυνατότητα στους νέους ανθρώπους να εφαρμόσουν στην πράξη τις γνώσεις τους αλλά και να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους, αποκτώντας σημαντική εμπειρία και εφόδια χρήσιμα στη μελλοντική τους πορεία.

TΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ/FOITITIKANEA.GR ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ του BUSINESS TALENTS & Career Days 2015-16!

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr