Διαγωνισμός, μηχανικής, φοιτητές, Δηλώσεις, συμμετοχής, ΕΜΠ Διαγωνισμός μηχανικής για φοιτητές αυτό το τριήμερο 12-14 Δεκεμβρίου

Διαγωνισμός μηχανικής για φοιτητές αυτό το τριήμερο 12-14 Δεκεμβρίου

ΒRICK IT ON!

Αυτό το τριήμερο 12-14 Δεκεμβρίου στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο πραγματοποιείται για 6η συνεχόμενη χρονιά ο τοπικός γύρος του μεγαλύτερου διαγωνισμού μηχανικής στην Ευρώπη από τον φοιτητικό οργανισμό BEST Athens.


Νέοι από όλες τις Πολυτεχνικές Σχολές  θα αναμετρηθούν σε 4μελείς ομάδες σε μία από τις δύο κατηγορίες: Team Design - πρακτική ομαδική κατασκευή και Case Study - θεωρητική προσέγγιση ενός επιχειρησιακού προβλήματος. Τόσο στην πρώτη όσο και στη δεύτερη κατηγορία οι φοιτητές θα έρθουν σε επαφή με ρεαλιστικά και επίκαιρα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εταιρίες. Οι συμμετέχοντες θα διεκδικήσουν μία θέση στον εθνικό γύρο που θα πραγματοποιηθεί την άνοιξη στα Χανιά, με απώτερο στόχο τον πανευρωπαϊκό τελικό, στο Βελιγράδι της Σερβίας, τον ερχόμενο Αύγουστο!

Συντονίσου στη σελίδα του BEST Athens https://www.facebook.com/BEST.Athens/ και μάθε ό,τι συμβαίνει κάθε στιγμή στο διαγωνισμό! 

Ο οργανισμός BEST (Board of European Students of Technology) είναι ένας εθελοντικός, μη κερδοσκοπικός και  μη πολιτικός οργανισμός που δημιουργήθηκε από φοιτητές Πολυτεχνικών Ιδρυμάτων της Ευρώπης. Στόχος του είναι να ενισχύσει την διαφορετικότητα και ταυτόχρονα να αναπτύξει γνώσεις και δεξιότητες στους φοιτητές μέσω της συνεργασίας. 

Το BEST στην Ελλάδα εδραιώνεται σε τέσσερις  τοπικές ομάδες στο Πολυτεχνείο της Αθήνας, της Κρήτης, της Πάτρας και της Θεσσαλονίκης. Η τοπική ομάδα BEST Athens δραστηριοποιείται στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο δίνοντας την δυνατότητα στους φοιτητές του  να συμμετέχουν στις δραστηριότητες του οργανισμού τόσο τοπικά όσο και ευρωπαϊκά, σε διεθνή συνέδρια και σε ακαδημαϊκά σεμινάρια. 

Χορηγός επικοινωνίας: Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr