Στην τελική ευθεία ο καινοτόμος φοιτητικός διαγωνισμός BUSINESS TALENTS 2015 Στην τελική ευθεία ο καινοτόμος φοιτητικός διαγωνισμός BUSINESS TALENTS 2015

Στην τελική ευθεία ο καινοτόμος φοιτητικός διαγωνισμός BUSINESS TALENTS 2015

Διάνυσαν 9 ‘Εταιρικά Έτη’, κατέθεσαν αντίστοιχα ‘Επιχειρηματικά Σχέδια’ λαμβάνοντας 240 ‘Αποφάσεις’ κάθε έτος, ρίσκαραν, ανέτρεψαν δεδομένα, προέβλεψαν τις κινήσεις του ανταγωνισμού, απογοητεύτηκαν, ενθουσιάστηκαν, συνεργάστηκαν και είναι όλοι πλουσιότεροι σε εμπειρία επιχειρηματικότητας και γνώσεις διοίκησης !  

Ο λόγος για τους 2.124 φοιτητές Πανεπιστημίων, από 593 ‘Ομάδες – Εταιρίες’ που έκαναν φέτος το εικονικό ταξίδι στην πραγματικότητα του κόσμου των επιχειρήσεων, διοικώντας για 3 μήνες την δική τους εταιρία!


Μετά και τους Ημιτελικούς που έληξαν πρόσφατα, 300 από αυτούς τους φοιτητές προσκαλούνται στον Τελικό του καινοτόμου διαγωνισμού με Επιχειρηματικό Προσομοιωτή,  BUSINESS TALENTS 2015. Στη μοναδική αυτή ημερίδα στις 30 Μαΐου 2015, που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό Γυμναστήριο του ΜΕΤΣ στην Αθήνα, θα αναμετρηθούν με ζωντανή παρουσία, οι 75 πιο κερδοφόρες ‘Ομάδες – Εταιρίες’!

Στα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα που ξεχώρισαν στην πρώτη – διαδικτυακή φάση του BUSINESS TALENTS - και αναμένεται πως θα διεκδικήσουν μια καλή θέση στον Τελικό, περιλαμβάνονται 14 Πανεπιστήμια-Πολυτεχνεία, 4 Τεχνολογικά Ιδρύματα, 1 Κολλέγιο και 1 ΙΕΚ: Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το  Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και το Πολυτεχνείο Κρήτης, τα Πανεπιστήμια Πειραιώς, Μακεδονίας, Αιγαίου, Ιωαννίνων, Πατρών, Κρήτης, το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Πάντειο Πανεπιστήμιο, το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας, καθώς και τα ΤΕΙ Πειραιά, Θεσσαλονίκης Καβάλας, Χαλκίδας, Κρήτης, Δυτ.Μακεδονίας, και το Metropolitan College.  

Ο διεθνής διαγωνισμός BUSINESS TALENTS, ο οποίος διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά στην Ελλάδα – από τη BiC και την Praxis MMT - έχει σαν σκοπό να προσφέρει στους Φοιτητές τη μοναδική εμπειρία διοίκησης της εικονικής τους εταιρίας. Προσφέροντάς τους πρακτική άσκηση για να εφαρμόσουν τη θεωρία στην πράξη και να καλλιεργήσουν την Επιχειρηματικότητά τους, σε πραγματικές συνθήκες μιας αγοράς σε ανταγωνισμό, αναπτύσσει παράλληλα τις δεξιότητες τους και τους δίνει εφόδια για το μέλλον.

Η χρήση του Επιχειρηματικού Προσομοιωτή 3ης γενιάς, ο οποίος έχει αναπτυχθεί από την PRAXISMMT, παρέχεται στα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, δωρεάν και είναι από τα πλέον εξελιγμένα λογισμικά του είδους, στην παγκόσμια αγορά.

H BIC ΒΙΟΛΕΞ Α.Ε. στο πλαίσιο της φιλοσοφίας της για την παροχή απλών, καινοτόμων και αξιόπιστων προϊόντων για όλους, υποστηρίζει και επιβραβεύει καινοτόμες ενέργειες που κάνουν προσιτή τη γνώση και ανάπτυξη των νέων ανθρώπων - όπως το BUSINESS TALENTS 2015  

Οι ομάδες που συμμετάσχουν στον Μεγάλο Τελικό του ΒΤ (στις 30 Μαΐου στο ΜΕΤΣ) , επιπλέον της μοναδικής εμπειρίας, θα διεκδικήσουν χρηματικά Βραβεία,  Υποτροφίες, και δώρα, ενώ όλοι θα λάβουν Δίπλωμα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr