Ξεκινούν στο ΠΑΔΑ τα μαθήματα εξ αποστάσεως!

Ξεκινούν στο ΠΑΔΑ τα μαθήματα εξ αποστάσεως!

Πανεπιστήμιο της Δυτικής Αττικής: Να αναφερθεί πως φοιτητές του ΠΑΔΑ είχαν αποστείλει σχετική επιστολή προς τον Πρύτανη του Ιδρύματος όπου ζητούσαν την άμεση εφαρμογή των εξ αποστάσεως διαλέξεων.

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (ΠΑΔΑ) Παναγιώτης Καλδής με απόφαση που υπέγραψε σήμερα, αποφάσισε την έναρξη των εξ αποστάσεως μαθημάτων για τους φοιτητές του Ιδρύματος. 


Πιο αναλυτικά αποφασίστηκαν  τα ακόλουθα:

A. Για όσο χρονικό διάστημα ισχύει η προσωρινή απαγόρευση, η εκπαιδευτική διαδικασία, στο πλαίσιο προγραμμάτων σπουδών α΄ και β΄ κύκλου του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, διενεργείται με μεθόδους και μέσα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης κατά παρέκκλιση κάθε άλλης σχετικής εθνικής διάταξης.

B. Ορίζεται η κ. Κλειώ Σγουροπούλου, Καθηγήτρια του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών, Αντιπρύτανις ΠΑΔΑ και Διευθύντρια του Εργαστηρίου Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας και Συστημάτων Ηλεκτρονικής Μάθησης ως Υπεύθυνη για την οργάνωση και το συντονισμό των υποδομών πληροφορικής και επικοινωνιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, προκειμένου να υποστηριχθούν οι ανωτέρω μέθοδοι και μέσα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Γ. Επιλέγεται ως πρόσφορη εκπαιδευτική πλατφόρμα η Microsoft TEAMS, η οποία ενυπάρχει στη σουίτα OUTLOOK όλης της ακαδημαϊκής κοινότητας του Πανεπιστημίου. Εναλλακτικές πλατφόρμες μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατόπιν συνεννόησης με την κα Κλειώ Σγουροπούλου.

Δ. Ορίζεται Κόμβος Εξυπηρέτησης (HELPDESK) αποτελούμενος από τους κ.κ.: Καπετάνιο Δημήτριο, ΤΕ Πληροφορικής, ΔΠ ΙΔΑΧ Τμήματος Υποστήριξης Δικτύων.

ΝΕΟΤΕΡΟ: ΠΑΔΑ: Πως θα γίνονται τα online μαθήματα και διαλέξεις

Για ότι νεότερο θα υπάρξει σχετική ενημέρωση μέσα από τα «Φοιτητικά Νέα» μείνετε συντονισμένοι!

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr