Διεθνής φοιτητικός διαγωνισμός συγγραφής ποιήματος ή λογοτεχνικού κειμένου

Διεθνής φοιτητικός διαγωνισμός συγγραφής ποιήματος ή λογοτεχνικού κειμένου

Πρόσκληση συμμετοχής προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών του ΑΠΘ σε διεθνή διαγωνισμό συγγραφής ποιήματος ή λογοτεχνικού κειμένου, στο πλαίσιο του 4th Writing Contest of the Silk-Road Universities Network WRICOS 2020. Η ανακοίνωση προέρχεται από το Silk Road Universities (SUN) Network, στο οποίο το ΑΠΘ είναι μέλος.

Αφορά ανακοίνωση διοργάνωσης διεθνούς διαγωνισμού συγγραφής ποιήματος με τίτλο: "The Wisdom of The Silk Roads for the Survival of Civilizations" και διεθνούς διαγωνισμού συγγραφής έκθεσης με τίτλο: " The Silk Roads Reconnected" στο πλαίσιο του 4th Writing Contest of the Silk-Road Universities Network WRICOS 2020, στον οποίο προσκαλούνται να συμμετάσχουν προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές.


Περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό μπορούν να αντλήσουν οι ενδιαφερόμενοι από τα συνημμένα αρχεία και τον δικτυακό τόπο: http://www.sun-silkroadia.org 

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων είναι η 15η Μαΐου 2020.

Στον νικητή του διαγωνισμού θα απονεμηθεί βραβείο και θα καλυφθούν όλα τα έξοδα συμμετοχής του (οδοιπορικά, διαμονή, διατροφή, περιηγήσεις) σε εκδήλωση απονομής, που θα διεξαχθεί στο Ντουμπάι.

Οι φοιτητές που επιθυμούν να λάβουν μέρος, παρακαλούνται να αποστείλουν την αίτηση συμμετοχής τους (επισυνάπτεται) στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με ταυτόχρονη κοινοποίηση στο Τμήμα Διεθνών Σχέσεων (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr