Φοιτητικές Εκλογές 2016: Πρώτη δύναμη σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ

Φοιτητικές Εκλογές 2016 | Πρώτη δύναμη σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ

Τα αποτελέσματα των Φοιτητικών Εκλογών 2016 ανακοίνωσε η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, σύμφωνα με τα οποία έρχεται πρώτη τόσο στα Πανεπιστήμια όσο και στα ΤΕΙ.

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ σε ανακοίνωσή της κάνει λόγο για ποσοστά αυτοδυναμίας σε πολλά τμήματα, κάτι που όπως λέει αποτελεί ένα ηχηρό μήνυμα στην καταστροφική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.


«Η πλειοψηφία των φοιτητών και των σπουδαστών για άλλη μια χρονιά δεν παρέμεινε σιωπηλή, αλλά μας τίμησε εμφατικά με την εμπιστοσύνη της».

«Με όπλα μας αυτή την εμπιστοσύνη, τις ιδέες και τις προτάσεις μας, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για μια σύγχρονη, αναβαθμισμένη και ανταγωνιστική τριτοβάθμια εκπαίδευση, την κοινωνική πρόοδο και ανέλιξη της γενιάς μας, την βελτίωση της κατάστασης στην πατρίδα μας και την εξάλειψη των παθογενειών και των νοσηρών νοοτροπιών, από όποιους και όπως αυτές εκφράζονται. Θα συνεχίζουμε να παλεύουμε για το μέλλον που μας στερεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ», τονίζει στην ανακοίνωσή της η οργάνωση νέων της ΝΔ, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, στις εκλογές:

  • Στα Πανεπιστήμια συγκέντρωσε το 45,83%, και ακολουθούν ΠΚΣ 20,62%, ΕΑΑΚ 14,57%, ΠΑΣΠ 7,05%, Αριστερή Ενότητα 1,33% και Αγωνιστικές Κινήσεις 0,53%.
  • Στα ΤΕΙ συγκέντρωσε το 54,33% και ακολουθούν ΠΚΣ 29,94%, ΠΑΣΠ 7,69%, ΕΑΑΚ 2,22%, και Bloco 0,2%.

Διαβάστε Ακόμη:

Όλα τα τελευταία νέα που αφορούν τις Φοιτητικές Εκλογές 2016 στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr