Εικόνες και βίντεο από την προσέλευση των φοιτητών του Παν. Πελοποννήσου στις Φοιτητικές Εκλογές

Εικόνες και Βίντεο από την προσέλευση των φοιτητών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στις Φοιτητικές Εκλογές

Ομαλά και χωρίς προβλήματα πραγματοποιούνται οι φοιτητικές εκλογές στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου τόσο στο τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών όσο και στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών με τέσσερις παρατάξεις.

Από το πρωί της Τετάρτης 18 Μαΐου όταν και άνοιξαν οι κάλπες ένας μικρός αριθμός φοιτητών είχε προσέλθει, ενώ περίπου στις 12:00 στο τμήμα Τηλεπικοινωνιών μόλις 30 φοιτητές είχαν ψηφίσει, ενώ στο τμήμα Οικονομικών είχαν προσέλθει πάνω από 70 άτομα.


Μείνετε συντονισμένοι στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, για να δείτε πρώτοι τα αποτελέσματα των Φοιτητικών Εκλογών 2016 για το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα οι φοιτητές για να εκλέξουν τους αντιπροσώπους τους στο πλαίσιο των φοιτητικών εκλογών για τη διεκδίκηση της αξιοκρατίας, της ισότητας των ευκαιριών επαγγελματικής και κοινωνικής ανάδειξης. Πιο συγκεκριμένα για το ΠαΠΕΛ, τα αιτήματα των φοιτητών για σίτιση, στέγαση, συγγράμματα και καθαριότητα στις σχολές είναι ζωτικής σημασίας.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί εκπροσώπους από τις παρατάξεις οι οποίοι μιλούν για τις εκλογές, αλλά και για την προσπάθεια που έχουν κάνει οι φοιτητικές παρατάξεις για τη βελτίωση των συνθηκών στην εκπαίδευση.

Διαβάστε ακόμη: Φοιτητικές Εκλογές 2016: Επεισόδια σε ΕΚΠΑ, ΑΠΘ και Πάντειο (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Επίσης οι φοιτητές μίλησαν και για  τα μείζονα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν στο ΠαΠελ τα οποία και θα αναπτυχθούν σε επόμενη ανάρτηση.

Για να συμμετάσχει κάποιος σπουδαστής στις φοιτητικές εκλογές 2016 πρέπει να επιδείξει στην εφορευτική στο τμήμα στο οποίο έχει εγγραφεί τη φοιτητική του ταυτότητα και την αστυνομική του ταυτότητα ή το διαβατήριό του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Όλα τα τελευταία νέα που αφορούν τις Φοιτητικές Εκλογές 2016 στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Πηγή: arcadiaportal

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr