Εισέβαλαν στο Πάντειο για να ακυρώσουν τις Φοιτητικές Εκλογές - Προπηλάκισαν φοιτητές (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Εισέβαλαν στο Πάντειο για να ακυρώσουν τις Φοιτητικές Εκλογές - Προπηλάκισαν φοιτητές (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Πολλά είναι τελικά τα περιστατικά με επεισόδια κατά τις φοιτητικές εκλογές. Κουκουλοφόροι κάνουν την τελευταία ώρα καταδρομικές επιθέσεις στη Νομική, στο Πάντειο και στο Παιδαγωγικό.

Όλα τα τελευταία νέα των Φοιτητικών Εκλογών 2016 μπορείτε να τα δείτε εδώ.


Άγνωστοι εισέβαλαν στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν πάρει τις σφραγίδες της εκλογικής διαδικασίας. 

Επειτα από αυτό το γεγονός η διαδικασία των εκλογών στο Πάντειο είναι στον αέρα και οδεύει προς ακύρωση, καθώς έχει αποχωρήσει ήδη η Πανσπουδαστική από τη διαδικασία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα άτομα που εισέβαλαν στο Πάντειο είχαν βρεθεί στον χώρο χθες νωρίς το απόγευμα και πρόσκεινται στον αντιεξουσιαστικό χώρο. Μάλιστα, προπηλάκισαν τους φοιτητές της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

Υπολογίζονται 30 στον αριθμό, οι οποίοι αμέσως μετά την επίθεση κατευθύνθηκαν προς το γήπεδο της Καλλιθέας, ενώ λίγο αργότερα επέστρεψαν εκ νέου στο κτίριο.

Οι φοιτητικοί σύλλογοι και οι παρατάξεις έχουν αποχωρήσει και ουσιαστικά αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της ακύρωσης της διαδικασίας.

Διαβάστε Ακόμη:

Σύμφωνα με πληροφορίες τα άτομα που μπήκαν στο Πάντειο και πρόσκεινται στον αντιεξουσιαστικό χώρο, προπηλάκισαν τους φοιτητές της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

Μείνετε συντονισμένοι στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, για να δείτε πρώτοι τα αποτελέσματα των Φοιτητικών Εκλογών 2016 για το ΑΠΘ.

φωτό από alfavita

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr