Η ΔΑΠ για τα επεισόδια στις Φοιτητικές Εκλογές 2017

Η ΔΑΠ για τα επεισόδια στις Φοιτητικές Εκλογές 2017

Σφοδρή επίθεση κατά της Κυβέρνησης για τα επεισόδια στο ΑΠΘ, το Χημείο και το Πολυτεχνείο εξαπέλυσε μέσω ανακοίνωσής της η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

Στην ανακοίνωση της, η Φοιτητική Παράταξη ΔΑΠ αναφέρει ότι «30 κουκουλοφόροι εισέβαλαν στη Θεολογική Σχολή του ΑΠΘ και επιτέθηκαν με λοστούς και ρόπαλα σε φοιτητές όλων των παρατάξεων». Ταυτόχρονα, επισημαίνει ότι «ενώ έγιναν επανειλημμένες κλήσεις στην αστυνομία, προκειμένου να επέμβει ώστε να αποφευχθούν τραυματισμοί, δεν ανταποκρίθηκε και για άλλη μια φορά φάνηκε η αδυναμία και η απροθυμία της να ελέγξει την κατάσταση».


Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, το Μεγαλύτερο Φοιτητικό Portal της χώρας, όπως κάθε χρόνο θα καλύψουν ζωντανά λεπτό προς λεπτό στις 24/5 τη ροή των Αποτελεσμάτων των Φοιτητικών Εκλογών 2017.

«Ως ΔΑΠ-ΝΔΦΚ λυπούμαστε και καταδικάζουμε τέτοια γεγονότα που πλέον έχουν γίνει μόνιμο φαινόμενο στις φοιτητικές εκλογές», σημειώνει και προσθέτει: «Αισθανόμαστε ταυτόχρονα εμφανώς δικαιωμένοι καθώς για άλλη μια χρονιά αντιλαμβανόμαστε ότι τέτοιου είδους φαινόμενα θα αποτελούσαν παρελθόν, εάν η κυβέρνηση ήταν πρόθυμη να εφαρμόσει τον νόμο του Κράτους, ο οποίος έχει προκύψει από χρόνια αγώνων της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Ελπίζουμε σύντομα η χώρα να αποκτήσει μια κυβέρνηση η οποία θα πράττει το αυτονόητο, θα σέβεται και θα εφαρμόζει το νόμο».

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Φοιτητικές Εκλογές 2017

Σχετικά Άρθρα:

ΕΚΠΑ: Επεισόδια στις Φοιτητικές Εκλογές 2017 (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)
ΑΠΘ: Επεισόδια στις Φοιτητικές Εκλογές 2017 (ΒΙΝΤΕΟ)

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr