Ο Υπουργός Παιδείας για τα επεισόδια στις Φοιτητικές Εκλογές 2017

Ο Υπουργός Παιδείας για τα επεισόδια στις Φοιτητικές Εκλογές 2017

Απολύτως καταδικαστέα χαρακτήρισε ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου, τα επεισόδια που σημειώθηκαν στα πανεπιστήμια από εξωπανεπιστημιακές προφανώς ομάδες, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Φοιτητικές Εκλογές 2017


"Πρέπει να καταγγελθούν απερίφραστα. Τέτοιου είδους συμπεριφορές είναι παντελώς καταδικαστέες", είπε ο κ. Γαβρόγλου στη συνεδρίαση της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, αντικείμενο της οποίας είναι η συζήτηση νομοσχεδίου για θέματα εκπαίδευσης και για τη λειτουργία του ισλαμικού τεμένους στην Aθήνα.

Επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι έξω από το Παιδαγωγικό Τμήμα, όταν ομάδα 30 ατόμων με καλυμμένα πρόσωπα, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες κρατούσαν τσεκούρια, πέτρες και ξύλα, επιτέθηκαν σε φοιτητές που βρίσκονταν εκεί για να ψηφίσουν στις φοιτητικές εκλογές.

Μείνετε συντονισμένοι στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για όλες τις εξελίξεις των Φοιτητικών Εκλογών.

Επί της οδού Ναυαρίνου κατέφθασε Διμοιρία των ΜΑΤ που προσπάθησε να απωθήσει άμεσα τους κουκουλοφόρους χρησιμοποιώντας δακρυγόνα ενώ επεισόδια σημειώθηκαν και στη Θεολογική Θεσσαλονίκης, όπου κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε τραπεζάκια με προεκλογικό υλικό της ΔΑΠ, τραυματίζοντας έναν φοιτητή.

Σχετικά Άρθρα:

ΕΚΠΑ: Επεισόδια στις Φοιτητικές Εκλογές 2017 (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)
ΑΠΘ: Επεισόδια στις Φοιτητικές Εκλογές 2017 (ΒΙΝΤΕΟ)

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr