Καταγγελία της ΠΑΣΠ για συμμετοχή γιου βουλευτή της ΝΔ σε επεισόδια στο ΠΑΠΕΙ

Φοιτητικές Εκλογές 2017: Καταγγελία της ΠΑΣΠ για συμμετοχή γιου βουλευτή της ΝΔ σε επεισόδια στο ΠΑΠΕΙ

Λίγες ημέρες πριν τις Φοιτητικές Εκλογές 2017 φαίνεται ότι «άναψαν τα αίματα» στο Πανεπιστήμιο Πειραιά με πρωταγωνιστές τις φοιτητικές παρατάξεις ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και ΠΑΣΠ.

Σοβαρή καταγγελία της ΠΑΣΠ του Πανεπιστημίου Πειραιά κάνει λόγο για επεισόδια εντός του Πανεπιστημίου, αυτό που κέντρισε το ενδιαφέρον πολλών είναι ότι ανακοίνωση της Φοιτητικής Παράταξης αναφέρεται και στον γιο του πρώην υπουργού της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτή Κυκλάδων Γιάννη Βρούτση. Μάλιστα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Φοιτητικής Παράταξης ΠΑΣΠ, ο Βασίλης Βρούτσης που είναι μέλος της Φοιτητικής Παράταξης ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, υπήρξε πρωτοστάτης σε προπηλακισμό φοιτητή. Η καταγγελία έχει προσωπική αναφορά και στον βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Βρούτση.


Δείτε την ανακοίνωση της ΠΑΣΠ:

Σε συνέχεια της καταγγελίας που είχαμε βγάλει κατά της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, σήμερα 17.05.2017, έλαβε χώρα ακόμα ένα θλιβερό γεγονός στα πανεπιστημιακά δρώμενα, με αυτουργούς μέλη της Παράταξης της Δ.Α.Π. - Ν.Δ.Φ.Κ.. Συγκεκριμένα, μέλη της Δ.Α.Π. προπυλάκισαν ανένταχτο φοιτητή, καθώς και μέλη της Παράταξής μας, δείχνοντας την "συνδικαλιστική" τους δράση εν όψει των φοιτητικών εκλογών. Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι πρωτοστάτης στα επεισόδια είναι το στέλεχος της Δ.Α.Π. ΠΑ.ΠΕΙ. στο τμήμα Χρηματοοικονομικής & Τραπεζικής Διοικητικής, Βασίλης Βρούτσης, γιος του πρώην Υπουργού της κυβέρνησης της Ν.Δ., Γιάννη Βρούτση, ενός από τους πιο "επιτυχημένους" Υπουργούς εργασίας που στη θητεία του άρχισε το ξήλωμα των εργασιακών σχέσεων και ο καταποντισμός των συντάξεων. Ο κος Βρούτσης έδωσε την κατάλληλη καθοδήγηση στο γιο του, ωστέ να γίνει και αυτός ένας άξιος και άριστος οικονομολόγος. Το πρόβλημα είναι πως μάλλον ο Βασίλης μπερδεύτηκε στον επαγγελματικό του προσανατολισμό και προτίμησε να ασχοληθεί με τις πολεμικές τέχνες, εφαρμόζοντας τις τεχνικές που έμαθε σε ανένταχτο φοιτητή, που προτίμησε να κάνει παρέα με φοιτητές που πρόσκεινται σε άλλες Παρατάξεις. Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ για το "συνδικαλιστικό έργο" του νέου και πολυτάλαντου στελέχους της Δ.Α.Π. και ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον πρώην Υπουργό για το ήθος και την παιδεία που μεταλαμπάδευσε στο τέκνο του. Δείτε ΕΔΩ την απάντηση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ για τα επεισόδια στο ΠΑΠΕΙ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Φοιτητικές Εκλογές 2017

Υ.Γ.: Καλό θα ήταν, όπως δήλωσε και ο κος Δένδιας, η μάχη για τη δημοκρατία να δίνεται σε κάθε έκφανση της καθημερινότητας και να μην περιορίζεται μόνο σε δηλώσεις εντός του Κοινοβουλίου». 

Επεισόδια σημειώθηκαν και την Δευτέρα 15 Μαΐου στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Η ανακοίνωση της ΠΑΣΠ:

Για ακόμη μία φορά Τα μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ εν όψει της προεκλογικής περιόδου που διανύουμε, απέδειξαν έμπρακτα το έργο και το συνδικαλισμό που προάγουν στο Πανεπιστήμιο μας. Αποφάσισαν την παρουσία τους να την αποτυπώνουν με τραμπουκισμούς και βανδαλισμούς έναντι άλλων παρατάξεων και όχι με προτάσεις, είτε με κάποια άλλη δράση που θα είχε σκοπό την αναβάΘμοτη του Πανεπιστημίου μας. Συγκεκριμένα, μέλη της παράταξης της ΔΑΠ - ΝΔΦΚ, προχώρησαν σε βουδαλισμούς του κεντρικού μας γραφείου, αλλά και των υπόλοιπων χώρων της παράταξης μας. Οι τακτικές αυτές δεν αρμόζουν σε μια φοιτητική παράταξη και οδηγούν σε λογικές δυνάμεων του μη δημοκρατικού τόξου. Η παράταξη μας στέλνει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, και να γνωστοποιεί ότι αυτές οι τακτικές δεν μας πτοούν και δεν μας φοβίζουν από το να συνεχίσουμε το έργο μας και τη δράση μας για ένα καλύτερο Πανεπιστήμιο! 

ΠΑΣΠ Πανεπιστημίου Περαιώς - Δύναμη Ευθύνης 

Μείνετε συντονισμένοι στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr στην κατηγορία «Φοιτητικές Εκλογές» για όλα τα νέα που αφορούν τις Φοιτητικές Εκλογές 2017.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr