Φοιτητικές Εκλογές 2022: Μεγάλη η συμμετοχή φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών (ΦΩΤΟ)

Φοιτητικές εκλογές 2022: Μεγάλη η συμμετοχή φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών (ΦΩΤΟ)

Φοιτητικές Εκλογές 2022: Οι φοιτητικές εκλογές επέστρεψαν και μάλιστα δυναμικά. Μπορεί νωρίς το πρωί η κίνηση στο 13ο λύκειο της Πάτρας να ήταν υποτονική, όμως όσο η ώρα πλησίαζε μεσημέρι, το προαύλιο του σχολικού συγκροτήματος, θύμιζε.... γιορτή!

Μετά από τρία χρόνια αποχής, λόγω Covid-19, οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών επέστρεψαν στο ραντεβού τους με τις κάλπες, προκειμένου να αναδείξουν τις παρατάξεις τους. Στην είσοδο του σχολείου, ο κόσμος ήταν πολύς, όπως και στα μπαλκόνια στο εσωτερικό του κτηρίου.


Οι κάλπες άνοιξαν στις 7 το πρωί και έχει προγραμματιστεί να κλείσουν στις 7 το απόγευμα. Όμως εξαιτίας της μεγάλης προσέλευσης, δεν αποκλείεται να δοθεί παράταση.

Αποτελέσματα Φοιτητικών Εκλογών: Τα «Φοιτητικά Νέα» αμέσως μετά το κλείσιμο της κάλπης (στην αρχική σελίδα foititikanea.gr και στην Εδική Κατηγορία Φοιτητικές Εκλογές) θα μπορείτε να δείτε LIVE την καταμέτρηση των Αποτελεσμάτων των Φοιτητικών Εκλογών 2022.

Δείτε Εικόνες


Τα «Φοιτητικά Νέα», το Μεγαλύτερο Φοιτητικό Portal της χώρας, όπως κάθε χρόνο παρακολουθούν και σας μεταδίδουν ζωντανά τον ρυθμό των Φοιτητικών Εκλογών 2022. 


Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Φοιτητικές Εκλογές 2022.

patrasevents

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr