Ο γραμματέας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ για τις φοιτητικές εκλογές 2019

Ο γραμματέας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ για τις φοιτητικές εκλογές 2019

Φοιτητικές Εκλογές 2019: Ο γραμματέας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ πανεπιστημίων, Μένιος Κορομηλάς, για τις φοιτητικές εκλογές 2019:

«Η νίκη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στις φοιτητικές εκλογές θα είναι η πρώτη μεγάλη νίκη του ορθολογισμού, των ίσων ευκαιριών και της αξιοκρατίας, κόντρα στον λαϊκισμό. Και το σύνθημα αυτό της νίκης, θα το δώσουν οι φοιτητές.


Έφτασε η ημέρα που η φωνή των φοιτητών θα δικαιώσει τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς και η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ θα καταστεί πρώτη δύναμη σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ.

Καθημερινά διεκδικούμε ένα Πανεπιστήμιο σύγχρονο, απαγκιστρωμένο από ιδεοληψίες του παρελθόντος, όπου όλοι οι φοιτητές θα μπορούν να εκφράζονται και να δραστηριοποιούνται ελεύθερα. Διεκδικούμε μεταρρυθμίσεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και καταθέτουμε προτάσεις για τη βελτιστοποίηση της, χωρίς να μας φοβίζειη η ανομία που επικρατεί.

Δεν διστάσαμε ποτέ να διατυμπανίσουμε τις φιλελεύθερες ιδέες μας για ένα Πανεπιστήμιο σύχρονο και ανοιχτό και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε κάθε μέρα, κάθε χρόνο, στα αμφιθέατρα όλης της Ελλάδας, κόντρα σε όποιον προσπαθήσει να μας αποθαρρύνει και να μας σταματήσει.Δεν διστάσαμε μάλιστα, να επαναπροσδιορίσουμε τις ίδιες μας τις ιδέες και να προσαρμοστούμε στις απαιτήσεις των καιρών, μέσω της περσινής Εθνικής Συνδιάσκεψης. Και το καταφέραμε.

ΔΑΠίτισσες και ΔΑΠίτες, το φετινό ποσοστό είναι η δική σας δικαίωση για το έργο σας μέσα στα Ελληνικά Πανεπιστήμια. Οι φοιτητές όλης της χώρας προσερχόμενοι στις κάλπες των σχολών τους θα επιβραβεύσουν το όραμα, τις ιδέες και τις δράσεις σας. Η καθημερινή μας μάχη με την οπισθοδρόμηση και την ανοχή ανταμείβεται την ημέρα των φοιτητικών εκλογών, αυτή που σε λίγες ώρες ξημερώνει.

Καλή επιτυχία σε όλους!»

Οι Φοιτητικές Εκλογές 2019 ζωντανά μέσω Liveblogging (Συνεχής Ενημέρωση)!

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr