Η Επιτροπή Ανασυγκρότησης του Φ.Σ. «Σωτήρης Πέτρουλας» για τις φοιτητικές εκλογές στην ΑΣΟΕΕ

Η Επιτροπή Ανασυγκρότησης του Φ.Σ. «Σωτήρης Πέτρουλας» για τις φοιτητικές εκλογές στην ΑΣΟΕΕ

Φοιτητικές Εκλογές 2019: Η Επιτροπή Ανασυγκρότησης του φοιτητικού συλλόγου «Σωτήρης Πέτρουλας» για την κατάσταση στο ΟΠΑ ως προς την διεξαγωγή των φοιτητών εκλογών 2019.

«Για ακόμη μια φορά οι δυνάμεις της ΠΑΣΠ μεθοδεύουν πίσω από την πλάτη των φοιτητών τη διεξαγωγή των εκλογών μας εκτός ΑΣΟΕΕ, χωρίς να έχει αποφασιστεί από Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας. Από κοντά και η ΔΑΠ που θέλει να γίνουν εκλογές σε χώρο με κάμερες και προστασία από security ή ακόμα και την αστυνομία. Γράφουν στα παλιά παπούτσια την γνώμη εκατοντάδων φοιτητών που έχουν αγανακτήσει από την εκφυλιστική κατάσταση που συνεχίζεται και αυτή τη χρονιά.


Έχουν σκοπό να διατηρήσουν τον εκφυλισμό που κυριαρχεί στο σύλλογο για να μην αντιδρούν στην υλοποίηση της αντιλαϊκής πολιτικής όλων των κυβερνήσεων!

Θέλουν να κάνουν τους φοιτητές στην άκρη!! Αξιοποιούν τις εκλογές του Συλλόγους μας για να χτίσουν καριέρες, εγκλωβίζοντας φοιτητές με ρουσφέτια για να τους έχουν στο χέρι!

Η τρικυμία εν κρανίω των ΕΑΑΚ ενισχύει τις μεθοδεύσεις τους. Από τη μια γλύφουν τη ΔΑΠ για να συμμετέχει βγάζοντας από τη συζήτηση κάμερες και σεκιούριτι. Από την άλλη τμήμα τους θέλει να συμμετέχει στη φιέστα της ΠΑΣΠ έξω από την ΑΣΟΕΕ. 

Καταδικάζουμε τη στάση της Πρυτανείας που αρνείται να παραχωρήσει χώρο του πανεπιστημίου για να κάνουμε οι φοιτητές τις εκλογές μας (!). Απορίας άξιο είναι δε πως προκαταβάλει ότι θα γίνουν επεισόδια και θα κινδυνέψει το κτίριο της Τροίας (!!!). Αλήθεια πώς το γνωρίζουν; 

Δεν θα επιτρέψουμε για άλλη μια χρονιά να στήσουν εκλογές -παρωδία στις δικές μας πλάτες!

Οι φοιτητές που από την περσινή χρονιά έχουμε πάρει την πρωτοβουλία για την ανασυγκρότηση του Συλλόγου, που έχουμε κινητοποιηθεί για το ζήτημα των ναρκωτικών, για τα δίδακτρα στα Μεταπτυχιακά, για τους μετεγγραφέντες, για το κτηριακό πρόβλημα που μας οδηγεί να είμαστε 9.00-21.00 στη σχολή, που παλεύουμε οι φοιτητικές εκλογές να αποφασίζονται από τους ίδιους τους φοιτητές και να γίνονται στο χώρο που ζούμε καθημερινά, στην ΑΣΟΕΕ, με ανόθευτες και καθαρές διαδικασίες καλούμε κάθε φοιτητή να μην νομιμοποιήσει εκλογές έξω από τη σχολή μας, με όρους που να βολεύουν τις παρατάξεις των φοιτητοπατέρων.

Κανένας φοιτητής να μην νομιμοποιήσει τις εκλογές-παρωδία.», τα παραπάνω αναφέρει με επιστολή της Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr η Επιτροπή Ανασυγκρότησης του φοιτητικού συλλόγου «Σωτήρης Πέτρουλας».

Ο Κων/νος Κυδωνάκης, φοιτητής του Ο.Π.Α. και υποψήφιος με την «Πανσπουδαστική» αναφέρει στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr τα εξής:

«Από πέρυσι γίνεται προσπάθεια από μερίδα φοιτητών του Ο.Π.Α. να λειτουργήσει ο Σύλλογος μας και να διεξαχθούν εντός του Πανεπιστημίου μας και ανόθευτα οι εκλογές για τους εκπροσώπους μας. 

Συγκεκριμένα η Επιτροπή Ανασυγκρότησης που έχουμε δημιουργήσει οι φοιτητές (που δεν ψηφίζουν όλοι ΠΚΣ) δρα από πέρυσι και έχει πρωτοστατήσει φέτος στο να συγκεντρωθούν εκατοντάδες υπογραφές για την διενέργεια εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης. Αυτές αγνοήθηκαν από τις παρατάξεις ΠΑΣΠ και ΔΑΠ. Αποκορύφωμα αποτελεί η διαπαραταξιακή μάζωξη που αναφέρεστε στο στο άρθρο σας στις 08/04/2019.»

Δείτε ΕΔΩ όλα τα νέα για τις Φοιτητικές Εκλογές 2019.  

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr