Καταγγελία ΠΚΣ για ΠΑΣΠ ΤΕΙ Πελοποννήσου ενόψει των φοιτητικών εκλογών 2019

Καταγγελία για ΠΑΣΠ ΤΕΙ Πελοποννήσου ενόψει των φοιτητικών εκλογών 2019

Φοιτητικές Εκλογές 2019: Η Πανσπουδαστική Κ.Σ. καταγγέλλει την ηγεσία της ΠΑΣΠ ΤΕΙ Καλαμάτας ενόψει των φοιτητικών εκλογών 2019.

Η ΠΚΣ με ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει:


"Καταγγελία για ΠΑΣΠ ΤΕΙ Πελοποννήσου. Συγκεκριμένα στο σύλλογο της ΣΕΥΠ, που η ΠΑΣΠ έχει αυτοδυναμία με 7/7 έδρες στο Διοικητικό Συμβούλιο, με διαδικασίες κρυφές και χωρίς να ενημερωθεί ούτε ένας φοιτητής την Πέμπτη 5/4 έκανε(;) εκλογοαπολογιστική  Συνέλευση,  όρισε(;) εφορευτική επιτροπή φάντασμα καθώς κανένας δεν ξέρει ποιοι την αποτελούν και έκανε την κατάθεση του ψηφοδελτίου το επόμενο πρωί χωρίς να ενημερώσει κανέναν.

Για την ΠΑΣΠ οι νοθείες και τα μαγειρέματα είναι μια συνήθης πρακτική αφού παίρνουν μαθήματα από το ΠΑΣΟΚ που τις εφαρμόζει στο εργατικό κίνημα εδώ και χρόνια μέσω των παρατάξεων της, που κόβουν και ράβουν ανάλογα με τα συμφέροντα τους.

Με την στάση της προσπαθεί να επιβάλλει πρακτικές Χούντας και διατυμπανίζει με κάθε τρόπο ότι αυτή κάνει κουμάντο και ότι είναι η μόνη παράταξη που θα συμμετέχει στις εκλογές του Συλλόγου.

Ζητάμε να γίνει γνωστή η σύνθεση της εφορευτικής επιτροπής στο Σύλλογο και να υπάρχει δυνατότητα κατάθεσης ψηφοδελτίου μέχρι την Τρίτη 9/4 το πρωί όπως γίνεται στους Συλλόγους ΣΤΕΓ και ΣΔΟ."

Δείτε ΕΔΩ όλα τα νέα για τις Φοιτητικές Εκλογές 2019.  

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr