Πότε θα γίνουν οι Φοιτητικές Εκλογές 2018 στην ΑΣΟΕΕ!

Πότε θα γίνουν οι Φοιτητικές Εκλογές 2018 στην ΑΣΟΕΕ!

Φοιτητικές Εκλογές 2018: Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr σήμερα Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018, πραγματοποιήθηκε διαπαραταξιακό συμβούλιο φοιτητών όμως δεν έχει αποφασιστεί κάτι οριστικό από κοινού σχετικά με τον χώρο διεξαγωγής των φοιτητικών εκλογών στην ΑΣΟΕΕ καθώς ακόμη υπάρχουν διαφωνίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr οι θέσεις των Φοιτητικών Παρατάξεων για τον χώρο διεξαγωγής των φοιτητικών εκλογών:


Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ δεν είναι υπέρ στο να πραγματοποιηθούν οι φοιτητικές εκλογές της ΑΣΟΕΕ εντός του Ιδρύματος αλλά μόνο στο Ζάππειο.

Η ΠΑΣΠ προτείνει οι εκλογές να γίνουν στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο.

Τα αριστερά σχήματα μόνο σε χώρο της ΑΣΟΕΕ (θα οριστούν ομάδες περιφρούρησης για να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή των εκλογών).

Πιθανή Ημερομηνία 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, οι φοιτητικές παρατάξεις συμφωνούν από κοινού οι φοιτητικές εκλογές να πραγματοποιηθούν την προσεχή Τετάρτη στις 23 Μαΐου 2018. Αναγκαστικά καθώς ο χρόνος πιέζει επόμενο διαπαραταξιακό συμβούλιο θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 21 Μαΐου.

Για ότι νεότερο θα υπάρξει σχετική ενημέρωση μέσα από τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, μείνετε συντονισμένοι!

Δείτε ΕΔΩ όλα όσα έγιναν κατά την διάρκεια των Φοιτητικών Εκλογών 2018.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr