Θα γίνουν ή όχι μαθήματα την ημέρα των Φοιτητικών Εκλογών 2018;

Θα γίνουν ή όχι μαθήματα την ημέρα των Φοιτητικών Εκλογών 2018;

Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, το Μεγαλύτερο Φοιτητικό Portal της χώρας, όπως κάθε χρόνο θα καλύψουν ζωντανά λεπτό προς λεπτό στις 16/5 τη ροή των Αποτελεσμάτων των Φοιτητικών Εκλογών 2018. Συντονιστείτε στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr! 

Φοιτητικές Εκλογές 2018: Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, ενημερώνουν τους φοιτητές των Πανεπιστημίων και ΤΕΙ της χώρας πως πολλά είναι τα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα που έχουν προβεί μέχρι στιγμής σε ανακοινώσεις για το ότι δεν θα πραγματοποιηθούν οι παραδώσεις των  μαθημάτων την ημέρα των Φοιτητικών Εκλογών 2018.


Μερικές από τις ανακοινώσεις αναφέρουν:

«Γίνεται γνωστό στους φοιτητές του Ιδρύματος πως την Τετάρτη 16 Μαΐου 2018, δεν θα πραγματοποιηθεί η διδασκαλία των μαθημάτων λόγω των προγραμματισμένων φοιτητικών εκλογών. Την ημέρα των φοιτητικών εκλογών οι γραμματείες θα είναι ανοιχτές μόνο για την εξυπηρέτηση των φοιτητών στην άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος».

Δείτε ΕΔΩ όλα τα νέα για τις Φοιτητικές Εκλογές 2018

Από την άλλη κανονικά θα γίνουν τα μαθήματα σε κάποια Ιδρύματα όπως του Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας. Ο Πρύτανης στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει:

«Η Σύγκλητος του Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας, στην αριθμ. 183/19/10.5.2018 συνεδρίασή της, κατόπιν αιτήματος των φοιτητών του Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας, αποφάσισε ότι την Τετάρτη 16 Μαΐου 2018, ημερομηνία διεξαγωγής των φοιτητικών εκλογών του Ιδρύματος, η εκπαιδευτική διαδικασία και η διεξαγωγή όλων των μαθημάτων θα πραγματοποιηθεί κανονικά, σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα των Τμημάτων των Σχολών του Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας.»

Στις κάλπες αύριο οι φοιτητές της χώρας για τις Φοιτητικές Εκλογές 2018

Στις κάλπες θα προσέλθουν αύριο, Τετάρτη 16 Μαΐου, οι φοιτητές της χώρας για να εκλέξουν τους αντιπροσώπους τους στο πλαίσιο των Φοιτητικών Εκλογών που δειξάγονται στα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ της χώρας. 

Ως είθισται, οι φοιτητές θα μπορούν να ψηφίζουν στις σχολές τους από τις 7 το πρωί έως και τις 7 το απόγευμα, κάτι όμως που δεν είναι απολύτως δεσμευτικό, καθώς ο κάθε σύλλογος ορίζει τις ώρες που βολεύουν.

Τι πρέπει να έχω μαζί μου

Για να μπορέσει να συμμετάσχει κάποιος φοιτητής ή φοιτήτρια στις Φοιτητικές Εκλογές 2018 πρέπει να επιδείξει στην εφορευτική επιτροπή στο τμήμα στο οποίο έχει εγγραφεί τη φοιτητική του ταυτότητα/φοιτητικό πάσο και την αστυνομική του ταυτότητα ή το διαβατήριό του.

Που ψηφίζω

Οι αίθουσες-εκλογικά κέντρα, όπου λάμβάνουν χώρα οι φοιτητικές εκλογές, ανακοινώνονται από το ΔΣ του Συλλόγου Φοιτητών δύο μέρες περίπου πριν τις εκλογές.

Αποτελέσματα Φοιτητικών Εκλογών - Ζωντανή/Live Ενημέρωση 

Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, το Μεγαλύτερο Φοιτητικό Portal της χώρας, όπως κάθε χρόνο θα καλύψουν ζωντανά λεπτό προς λεπτό στις 16/5 τη ροή των Αποτελεσμάτων των Φοιτητικών Εκλογών 2018. Συντονιστείτε στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για όλα τα νέα και τα Αποτελέσματα των Φοιτητικών Εκλογών 2018. 

Από νωρίς το πρωί για όλα τα νέα των Φοιτητικών Εκλογών 2018 μόνο στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr! Συντονιστείτε!

Δείτε ΕΔΩ όλα τα νέα για τις Φοιτητικές Εκλογές 2018

Φοιτητικές Εκλογές 2018

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr