καθυστερεί, φοιτητικό, στεγαστικό, επίδομα, πότε;, 2014-2015 Το φοιτητικό επίδομα τους «τσάκισε» τα νεύρα - Γιατί καθυστερεί σε πολλούς δικαιούχους!

Το φοιτητικό επίδομα τους «τσάκισε» τα νεύρα - Γιατί καθυστερεί σε πολλούς δικαιούχους!

Εκνευρισμό στις αίθουσες των πανεπιστημιακών Σχολών και στους γονείς έχουν προκαλέσει όσα συμβαίνουν σχετικά με την καταβολή του φοιτητικού στεγαστικού επιδόματος του ακαδημαϊκού έτους 2014-2015.

Αν και έχουν περάσει ήδη έξι μήνες από την μέρα που κατέθεσαν, οι περισσότεροι φοιτητές, τα δικαιολογητικά για τη χορήγηση του φοιτητικού επιδόματος ακόμα δεν έχουν πάρει το ποσό των 1.000 ευρώ που δικαιούνται.


Καθυστέρηση

Όσον αφορά τα φετινά επιδόματα και μετά την πολυπλοκότητα που επέβαλε η κυβέρνηση (σ.σ. θυμίζουμε ότι τα πρώτα χρόνια ο δικαιούχος υπέβαλε τα χαρτιά του στην ΔΟΥ και το ελάμβανε αυθημερόν) κάποιοι τα εισέπρατταν και κάποιοι όχι. 

Κι αυτό γιατί ο κάθε φάκελος δικαιούχου μεταβιβαζόταν στο αρμόδιο πανεπιστήμιο ελεγχόταν και στη συνέχεια εζητείτο από το Πανεπιστήμιο η ανάλογη πίστωση από το Υπ. Οικονομίας η οποία πίστωση ετίθετο στη διάθεση της τοπικής υπηρεσίας δημοσιονομικού ελέγχου στην οποία επέστρεφαν εγκεκριμένοι οι φάκελοι. 

Όσοι δικαιούχοι φοιτητές δεν έχετε παραλάβει το στεγαστικό επίδομα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την αρμόδια ΥΔΕ της περιοχής σας για να μάθετε περισσότερα!

Είσαι δικαιούχος του φοιτητικού στεγαστικού επιδόματος; (ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ)

Διαβάστε ακόμη:

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr