ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ 2015: Δεν τίθεται προθεσμία για την υποβολή της αίτησης

ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ 2015: Δεν τίθεται προθεσμία για την υποβολή της αίτησης

Οι δικαιούχοι φοιτητές δύνανται να υποβάλουν την αίτηση για τη χορήγηση του εν λόγω επιδόματος οποτεδήποτε μέχρι την παραγραφή της κατά του Δημοσίου απαίτησής του. Οι αιτούντες προσκομίζουν απαιτούμενο εκκαθαριστικό σημείωμα φόρου εισοδήματος τρέχοντος οικονομικού έτους για τα εισοδήματα του έτους 2014.  

Είσαι δικαιούχος του φοιτητικού στεγαστικού επιδόματος; (ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ)


Αυτό αναφέρει έγγραφο έγγραφο του υπουργείου Παιδείας ( Φ5/8993/Ζ1/20-01-2015) με την ένδειξη ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ .

Επειδή με την αριθ. 2/19525/0026/21-2-2013 κοινή υπουργική απόφαση (Β.393), επανακαθορίστηκε η διαδικασία για την πληρωμή του στεγαστικού επιδόματος φοιτητών ,χωρίς όμως να τίθεται προθεσμία για την υποβολή της σχετικής αίτησης, ο δικαιούχος φοιτητής μπορεί να υποβάλει αυτήν οποτεδήποτε μέχρι την παραγραφή της κατά του Δημοσίου απαίτησής του, οπότε σε κάθε περίπτωση διαθέτει κατά την υποβολή της το απαιτούμενο εκκαθαριστικό σημείωμα φόρου εισοδήματος.

Στα υποβαλλόμενα δικαιολογητικά περιλαμβάνεται και αντίγραφο του εκκαθαριστικού σημειώματος φόρου εισοδήματος του οικονομικού έτους για το οποίο ζητείται η εισοδηματική ενίσχυση (εισοδήματα προηγούμενου έτους) ή εναλλακτικά της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος του ιδίου έτους (Έντυπο Ε1) αν κατά το χρόνο υποβολής της αίτησης δεν έχει παραληφθεί το εκκαθαριστικό σημείωμα.

Τι αλλάζει στα δικαιολογητικά ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr