Φοιτητικό Στεγαστικό Επίδομα χιλίων ευρώ (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

Εν αναμονή της εγκυκλίου για το Φοιτητικό Στεγαστικό Επίδομα

Φοιτητικό Στεγ. Επίδομα 2020-21: Εν αναμονή της εγκυκλίου για το Φοιτητικό Στεγαστικό Επίδομα χιλίων ευρώ βρίσκονται χιλιάδες φοιτητές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Μετά από επικοινωνία εκατοντάδων φοιτητών και γονέων φοιτητών με τα «Φοιτητικά Νέα» σχετικά με το πότε θα ξεκινήσουν οι αιτήσεις για την καταβολή του Φοιτητικού Στεγαστικού Επιδόματος ακαδημαϊκού έτους (2020-2021) ύψους 1000 ευρώ, τα «Φοιτητικά Νέα» σας ενημερώνουν ότι:


1. Δεν έχει ανακοινωθεί ΑΚΟΜΗ από το Υπουργείο Παιδείας η εγκύκλιος για το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα,

2. Η εγκύκλιος που αναμένεται να εκδοθεί θα καθορίζει:

  • Την ημερομηνία έναρξης υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων για το 2020-2021 
  • Την διαδικασία υποβολής της αίτησης
  • Απαραίτητα δικαιολογητικά

3. Οι αιτήσεις θα υποβληθούν μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα του Υπουργείου Παιδείας stegastiko.minedu.gov.gr.

4. Η εγκύκλιος πέρσι εκδόθηκε στις 3 Ιουνίου 2020 και η υποβολή αιτήσεων ξεκίνησε στις 4 Ιουνίου 2020. Μέχρι σήμερα, 10 Ιουνίου 2021, δεν υπάρχει καμιά σχετική ανακοίνωση από το Υπουργείο Παιδείας.

Τι αναφέρει η τελευταία ΚΥΑ

"Οι αιτήσεις για την χορήγηση του στεγαστικού επιδόματος για κάθε ακαδημαϊκό έτος, υποβάλλονται εντός προθεσμίας, από 1 έως 30 Ιουνίου εκάστου έτους" αναφέρει η τελευταία ΚΥΑ, προθεσμίες που όπως φαίνεται ...μένουν μόνο στα χαρτιά.

Πώς θα ενημερωθείς 

Η εγκύκλιος που αναμένεται να εκδοθεί θα καθορίζει όλες τις λεπτομέρειες για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 και την ημερομηνία έναρξης των αιτήσεων, όπως και την διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι φοιτητές για την επιτυχημένη ολοκλήρωση της αίτησής τους. Για να λάβετε ΠΡΩΤΟΙ σχετική ενημέρωση μόλις εκδοθεί η εγκύκλιος πατήστε εδώ.

Φοιτητικό Στεγαστικό Επίδομα 2020-2021: Δικαιούχοι, Προϋποθέσεις, Διαδικασία & Δικαιολογητικά

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr