Φοιτητικό Επίδομα 1000 ευρώ: Ανοίγει ξανά η πλατφόρμα

Φοιτητικό Επίδομα 1000 ευρώ: Ανοίγει ξανά η πλατφόρμα

Έληξε την Τετάρτη (29/7) η προθεσμία υποβολής αιτήσεων των δικαιούχων φοιτητών και σπουδαστών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση του στεγαστικού επιδόματος για το ακαδημαϊκό έτος 2019-20.

Πάντως, για όσους δεν προνόησαν να υποβάλλουν τις ηλεκτρονικές αιτήσεις το σύστημα του Υπουργείου Παιδείας θα ανοίξει και πάλι από την Παρασκευή 21 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 28 Αυγούστου για την υποβολή νέων αιτήσεων.


Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το ΥΠΕΠΘ το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ενημερώνει τους —δυνητικούς δικαιούχους του στεγαστικού επιδόματος για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 ότι σήμερα Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020 ολοκληρώνεται η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επισκέπτονται την ειδική εφαρμογή στεγαστικού επιδόματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://stegastiko.minedu.gov.gr (ή μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου), προκειμένου να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους.

Για την είσοδό τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή, οι αιτούντες θα χρησιμοποιήσουν το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password) που τους χορηγήθηκε από την Α.Α.Δ.Ε. για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του TAXISnet.

Περισσότερες πληροφορίες δίδονται στη σχετική εγκύκλιο που αφορά στη χορήγηση του στεγαστικού επιδόματος για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.

Προϋποθέσεις, Διαδικασία & Δικαιολογητικά

Την ενημερωτική σελίδα για όλα τα τελευταία νέα του Φοιτητικού Στεγαστικού Επιδόματος μπορείτε να την δείτε ΕΔΩ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr