Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για το Φοιτητικό Στεγαστικό Επίδομα ύψους 1000 ευρώ

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για το Φοιτητικό Στεγαστικό Επίδομα ύψους 1000 ευρώ

Φοιτητικό - Στεγαστικό Επίδομα 2018-2019: Άνοιξε σήμερα η ηλεκτρονική πλατφόρμα μέσω τις οποίας θα υποβάλλονται οι αιτήσεις για τη χορήγηση του φοιτητικού στεγαστικού επιδόματος των 1.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, από σήμερα Τρίτη 4 Ιουνίου έως και την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019 θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι – δικαιούχοι φοιτητές των Πανεπιστημίων της χώρας να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση για τη χορήγηση του φοιτητικού στεγαστικού επιδόματος ύψους 100 ευρώ για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019.


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ειδική εφαρμογή στεγαστικού επιδόματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση stegastiko.minedu.gov.gr προκειμένου να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους.

Για την είσοδό τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή οι αιτούντες θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password) που τους χορηγήθηκε από την ΑΑΔΕ για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του TAXISnet.

Φοιτητικό Στεγαστικό Επίδομα 2018-2019: Δικαιούχοι, Προϋποθέσεις, Διαδικασία & Δικαιολογητικά

Όροι Χρήσης ηλεκτρονικής πλατφόρμας για το Φοιτητικό Στεγαστικό Επίδομα

Απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις για το Φοιτητικό Στεγαστικό Επίδομα 2018-2019

ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να μείνετε ενημερωμένοι για όλες τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσετε μετά την ηλεκτρονική αίτηση για το Φοιτητικό Στεγαστικό Επίδομα, πατήστε ΕΔΩ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr