Πρωτοετείς ΑΠΘ: Άνοιξε το σύστημα για την ολοκλήρωση των εγγραφών

Άνοιξε το σύστημα για την ολοκλήρωση των εγγραφών των πρωτοετών φοιτητών του ΑΠΘ

Οι επιτυχόντες των Πανελλαδικών εξετάσεων που ολοκλήρωσαν την προεγγραφή τους μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής του ΥΠ.Π.Ε.Θ οφείλουν να προχωρήσουν στην καταχώριση πρόσθετων στοιχείων στο σύστημα register.auth.gr του ΑΠΘ και κατόπιν να προσέλθουν για την ολοκλήρωση του ελέγχου της ταυτοπροσωπίας στις γραμματείες των τμημάτων τους, καταθέτοντας φωτοτυπία της Αστυνομικής τους Ταυτότητας καθώς και 2 φωτογραφίες τύπου ταυτότητας.

Η φόρμα καταχώρησης στοιχείων στο register.auth.gr θα παραμείνει ενεργή στο διάστημα 21-30 Σεπτεμβρίου. (Περισσότερες  ΕΔΩ).


Πρωτοετής Φοιτητής στο ΑΠΘ;

Μείνε ενημερωμένος για όλα τα τελευταία νέα που αφορούν το ΑΠΘ μέσα από την ενημερωτική σελίδα των φοιτητών του ΑΠΘ  δείτε ΕΔΩ)

Πληροφορίες για το πως θα ολοκληρώσεις την εγγραφή σου στο σύστημα register.auth.gr

H φόρμα καταχώρησης στοιχείων για την κατηγορία των επιτυχόντων με τις Πανελλαδικές εξετάσεις θα είναι ΕΝΕΡΓΗ από 21 έως 30 Σεπτεμβρίου

Για να προχωρήσεις στην Καταχώρηση των στοιχείων σου πρέπει να διαθέτεις τα ακόλουθα στοιχεία:

  1. τον Κωδικό Υποψηφίου Πανελληνίων Εξετάσεων
  2. την Αστυνομική σου Ταυτότητα (ή διαβατήριο)
  3. τον προσωπικό σου αριθμό κινητού τηλεφώνου

σε αυτόν τον αριθμό θα αποσταλούν με SMS αργότερα οι κωδικοί για τη δημιουργία του ιδρυματικού σου λογαριασμού

ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ την ολοκλήρωση της καταχώρησης των στοιχείων σου σε αυτές τις σελίδες, θα πρέπει να προσέλθεις για την ολοκλήρωση του ελέγχου της ταυτοπροσωπίας στη γραμματεία του τμήματος επιτυχίας με:

  1. αστυνομική ταυτότητα ή αντίστοιχο δημόσιο έγγραφο,
  2. φωτοτυπία της αστυνομικής σου ταυτότητας ή του αντίστοιχου εγγράφου και
  3. δύο (2) φωτογραφίες τύπου ταυτότητας.

Σε περίπτωση που καθίσταται αδύνατη η αυτοπρόσωπη παρουσία σου στη Γραμματεία του Τμήματος, και μόνο για εξαιρετικούς λόγους θα πρέπει ν’ απευθυνθείς στο ΚΕΠ του τόπου κατοικίας σου, υποβάλλοντας θεωρημένη (για τη γνησιότητα της υπογραφής σου) αίτηση προς τη Γραμματεία του Τμήματός σου μαζί με επικυρωμένο αντίγραφο της ταυτότητας σου, προκειμένου να σου χορηγηθούν οι απαραίτητοι κωδικοί πρόσβασης.

Η διαδικασία της ταυτοπροσωπίας στη γραμματεία πρέπει να γίνει μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2016 και είναι υποχρεωτική για να αποκτήσεις τον ιδρυματικό σου λογαριασμό.

Μετά τον έλεγχο ταυτοπροσωπίας, θα λάβεις ένα SMS το οποίο θα περιέχει δύο αριθμούς, το ΑΠΜ (Αριθμός Πανεπιστημιακού Μητρώου) και το ΟΤΡ (one time password). Με αυτούς τους αριθμούς επισκέψου ξανά την ιστοσελίδα register.auth.gr και επίλεξε Ιδρυματικός Λογαριασμός για να προχωρήσεις στη δημιουργία του.

Τέλος, σου υπενθυμίζουμε ότι αν δεν έχεις συμπληρώσει το Στατιστικό δελτίο μέσω της ηλεκτρονικής σου εγγραφής στην εφαρμογή του ΥΠ.Π.Ε.Θ., έχεις τη δυνατότητα να το συμπληρώσεις μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης https://elstatweb.statistics.gr/deltio_fititi/deltio_fititi_login_1617.jsp

Περισσότερα νέα που αφορούν τους Πρωτοετείς Φοιτητές στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr