Ξεκινούν οι Εγγραφές των Κυπρίων Πρωτοετών Φοιτητών στα Πανεπιστήμια

Ξεκινούν οι Εγγραφές των Κυπρίων Πρωτοετών στα Πανεπιστήμια

Εγγραφές Πρωτοετών ΦοιτητώνΕγγραφές των εισαγομένων με την ειδική κατηγορία Αλλοδαπών – Αλλογενών αποφοίτων λυκείων εκτός ΕΕ και αποφοίτων λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων κρατών – μελών της Ε.Ε στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Στην κατηγορία αυτή εμπίπτουν και οι Κύπριοι Πρωτοετείς.

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι οι εγγραφές των επιτυχόντων στα Τμήματα και τις Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης με την ειδική κατηγορία Αλλοδαπών – Αλλογενών αποφοίτων λυκείων εκτός ΕΕ και αποφοίτων λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων κρατών – μελών της Ε.Ε. θα γίνουν από την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021


Η αναλυτική εγκύκλιος εγγραφών σύμφωνα με ενημέρωση από το Υπουργείο Παιδείας θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες. Για να ενημερωθείτε ΠΡΩΤΟΙ μόλις εκδοθεί η σχετική εγκύκλιος που θα καθορίζει την αναλυτική διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν οι Κύπριοι πρωτοετείς φοιτητές για να εγγραφούν στα Τμήματα/Σχολές τους, πατήστε εδώ.

Είσαι Πρωτοετής Φοιτητής; – ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ

Αν είσαι Κύπριος Πρωτοετής γίνε μέλος στην ενημερωτική σελίδα "Κύπριοι φοιτητές στην Ελλάδα" για να μαθαίνεις όλα τα νέα που σε αφορούν. 

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr