Ολοκλήρωση εγγραφών πρωτοετών στο Πανεπιστήμιο Πατρών – ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Ολοκλήρωση εγγραφών στο Πανεπιστήμιο Πατρών – ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Ολοκλήρωση Εγγραφών: Τα «Φοιτητικά Νέα» σας παρουσιάζουν τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι πρωτοετείς φοιτητές 2019-2020 του Πανεπιστημίου Πατρών για την ολοκλήρωση της εγγραφή τους. 

Πέρασες στο Πανεπιστήμιο Πατρών; Κάνε LIKE στην σελίδα «Ενημέρωση Φοιτητών Πανεπιστημίου Πατρών» για να είσαι πάντα ενημερωμένος για όλα τα φοιτητικά νέα του Πανεπιστημίου!


Διαδικασία ολοκλήρωσης εγγραφών στο Πανεπιστήμιο Πατρών

Σύμφωνα με την από 18/9/2019 Ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, η ηλεκτρονική εγγραφή των επιτυχόντων στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2019 ξεκίνησε στις 18.09.2019 και θα ολοκληρωθεί στις 27.09.2019 στην ηλεκτρονική βάση του Υπουργείου  https://eregister.it.minedu.gov.gr.

Μετά την αποστολή από το Υπουργείο, των πινάκων των εγγεγραμμένων πρωτοετών φοιτητών ακαδημαϊκού έτους 2019-2020, το Πανεπιστήμιο Πατρών θα ανακοινώσει (για να ενημερωθείτε ΠΡΩΤΟΙ πατήστε ΕΔΩ) τις ημερομηνίες κατά τις οποίες οι πρωτοετείς φοιτητές θα πρέπει να εισέρχονται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Ψηφιακού Άλματος (eggrafes.upatras.gr) προκειμένου να συμπληρώνουν τα απαραίτητα στοιχεία εγγραφής τους για να λάβουν πιστοποιητικό εγγραφής και κωδικούς πρόσβασης στις τηλεματικές υπηρεσίες του Ιδρύματος.

Τριάντα υποτροφίες έκαστη (5.000€ ανά έτος) σε πρωτοετείς φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για το Πανεπιστήμιο Πατρών.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr