Ολοκλήρωση εγγραφών πρωτοετών στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας – ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Ολοκλήρωση εγγραφών πρωτοετών στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας – ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Ολοκλήρωση Εγγραφών: Μετά το πέρας της περιόδου ηλεκτρονικών εγγραφών, οι εγγραφέντες στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας θα πρέπει να προσέλθουν στη Γραμματεία της Σχολής τους για ταυτοποίηση/ταυτοπροσωπία.

Η Γραμματεία κάθε Τμήματος καθορίζει το χρονικό διάστημα, στο οποίο ο επιτυχών οφείλει να παρουσιαστεί και την διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσει.


Πέρασες στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας; Κάνε LIKE στην σελίδα «Ενημέρωση Φοιτητών Πανεπιστημίου Θεσσαλίας» για να είσαι πάντα ενημερωμένος για όλα τα φοιτητικά νέα του Πανεπιστημίου!

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των ηλεκτρονικών εγγραφών, αποστέλλεται από το Υ.ΠΑΙ.Θ πίνακας επιτυχόντων ανά Σχολή και Τμήμα που υπέβαλαν ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής μέσω της κεντρικής εφαρμογής του ΥΠΠΕΘ και η Διεύθυνση Μηχανοργάνωσης θα καταχωρήσει τα στοιχεία των πρωτοετών στην ηλεκτρονική γραμματεία.

Οι Γραμματείες των Τμημάτων, για την ολοκλήρωση της εγγραφής, ελέγχουν και αντιπαραβάλλουν τον ονομαστικό πίνακα επιτυχόντων που έχουν λάβει με την απόφαση κύρωσης των πινάκων από το Υ.ΠΑΙ.Θ με τον πίνακα επιτυχόντων που υπέβαλαν ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής.

Για τον έλεγχο των στοιχείων της ηλεκτρονικής αίτησης και τη διαδικασία της ταυτοπροσωπίας των νέων φοιτητών από τη Γραμματεία, θα ακολουθήσουν οδηγίες τις επόμενες μέρες, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας της ηλεκτρονικής εγγραφής όλων των φοιτητών και την καταχώρηση των στοιχείων από τη Διεύθυνση Μηχανοργάνωσης.

Έναρξη Μαθημάτων στα πρώην ΤΕΙ Θεσσαλίας και ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr